2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست
سلام عزیزم. خوبی؟الان داشتم با گوشی شوهرم تو نینی سایت میچرخیدم که این تاپیک و خوندم و پستای شما رو ...

سلام عزیزدلم... حرفات اشکم رو دراورد😭😭😭😭😭اون دعایی که کردی برام میدونم رد نمیشه😭😭😭😭فقط دعا کن شوهرم ازم ناامید نشده باشه. بخاطرش جونمم میدم تا دوباره برگرده پیشم. تو تلاشم یه قرار یواشکی بزارم و اخرین تیرمم بزنم برای زندگیم. من هرثانیه هرلخظع به فکرشم و خاطراتش یه ثانیه از جلو چشمم دور نمیشه... مرسی از اینکه برام دعا کردی.... اگه برگردم یه روزی قول میدم همینحا عکس خونم رو بزارم و بگم رسیدم به خونم..... تروخدا قسمتون میدم هر قدمی که توی خونه خودتون میزنین بگین شکر..... مشکل دارین درد دارین راه حلشو پیدا کنین. زندگی به هم زدن خیلی خییییییییلی سخته

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
پس مهریه ات چی شد؟ حق و حقوقت؟

نفقه هیچی نرسید بهم و توی عدم تمکین محکوم شدم ولی نزاشتن برگردم..... مهریه ام فعلا توی دادگاهه و باید جلساتش بگذره تا مشخص بشه قراره چی بشه.... متنفرم از دادگاه و این چرت و چرتا..... یه غلطی کردم گیر کردم توش.... نه مهر میخوام نه هیچ پولی فقط شوهرمو میخوام😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک تک حرفام و بدبختی هام گه مجرده شوهرت بزو سمتش برو التماسش کن من اگه مبدونستم عقد نیست هکین ا ...

دورت بگردم 😭😭😭😭از ته ته ته دلم میخوام برگردی کنارش.... من یه شب خواب دیدم داره ازدواج میکنه هنوزم داغوتم با یه خواب.... بمیرم برا دلت چی میکشی😭😭😭😭😭خدایا خودت به فریاد دلمون برس..... یا یهو مهرشون رو از دلمون بیرون کن یا هم برگردون بهمون

مرسی عزیزم که تجربتوگفتی من این دردونکشیدم ولی جوری نوشتی کاملا حسش کردم  خدااکنه شوهرت یبار د ...

حرفامو زدم که حتی شده یه نفر از فکر طلاق برگرده این برا من دنیاس که نزارم یکد دیگه دوباره درد منو بکشه..... خدا از دهنت بشنوه انشاالله هرچی خدا بخواد

واقعا خب خودت هم نمیخوای تکلیفت مشخص بشه ؟

چرا میخوام ولی وقتی اون نمیخاد پس ک..ونش بسوزه مهریه نفقه بده

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
سلام عزیزدلم... حرفات اشکم رو دراورد😭😭😭😭😭اون دعایی که کردی برام میدونم رد نمیشه😭😭😭😭فقط دعا ...

دعای نادعلی و رو ازت ته قلبت بخون 7 مرتبه .من تا حالا هرچی خواستم کمکم کرده البته نیت خوب شمام بخون انشاا... جواب میگیری 

چرا انقد زیاد

هعی چی بگم :( 

سر اینکه ی دروغ بش گفتم اینجور تنبیه شدم 

ولی دیگ الان گذشته 

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤
دعا کن برام... دارم اخرین تلاشمم میکنم... میخوام یواشکی ببینمش و رودرو باهاش حرف بزنم ...امیدوارم یه ...

ن عزیزم برای زندگیت بجنگ..ب حرف مردمم فکر نکن.همین مردم دوروز دیگه نمیدوننن توام هستی

ب امید رسیدن ب هدفم.  

فقط اینو میدونم قهر که میکنین قرار نیس شوهر بیاد دنبالتون

منم فک میکردم مثل فیلم ها شوهرم با گل میاد برم میگردونه دو هفته قهر رفتم شهرستان خونه پدرم یه زنگ نزد آخر خودم برگشتم خونم

فهمیدم با قهر و ناز کردن شوهر احمق من ناز نمیکشه

سلام عزیزدلم... حرفات اشکم رو دراورد😭😭😭😭😭اون دعایی که کردی برام میدونم رد نمیشه😭😭😭😭فقط دعا ...

باور میکنی نفس قبل از اینکه اینجارو بخونم از دست شوهرم عصبی بودم با خودم فکر میکردم این مرد عوض نمیشه شاید یه روزی به جدایی فکر کنم.

انقدر حرفات واقعی و قشنگ بود که الان بازم با امید برگشتم به شوق زندگی و قطعا بدون خیر و برکتش برمیگرده به خودت و زندگیت....امیدوارم شوهرت پشیمونیت و درک کنه

زودتر اقدام کن تا فاصله ها جدی نشده.

حتی اگه برای یه زندگی دیگه داره اقدام میکنه جلوشو بگیر

بگو من فکر نمیکردم انقدر دوستم داشته باشی

بگو وقتی تو دادگاه دیدمت تازه باور کردم

بگو اشتباه کردم

بگو انقدر خوبی که هیچ وقت از دستت نمیدم

بگو دیگه ترکت نمیکنم و....

خودت قلقش و داری 

دلش و نرم کن

فقط بجنب........

دعای خیرم پشت و پناهت عزیزدلم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
باور میکنی نفس قبل از اینکه اینجارو بخونم از دست شوهرم عصبی بودم با خودم فکر میکردم این مرد عوض نمیش ...

ای خدااااااا... چقد خوشحالم کردی از این اتفاق😭😭😭😭تمام جونم استرس و ترسه... دلشوره داره جونمو میگیره.... دعا کن برام تهش خوب بشه. بهت خبر میدم چی شد.... البته دوسه هفته دیگه.... 

اصلا   مشکلمون از سرد مراجیش شروع شد کم کم  میگفت باشه دکتر میره و نرفت ....

آها گرفتم , ولی خب اونم مشکل کوچیکی نیست ، من شنیده بودم زنا دچار سرد مزاجی میشن به خاطر نوسانات هورمونی

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰