2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست
کسی نیس دوم کسی ب دلم نیس سوم دلم پیششه تورو خدا دعام کن عزیزم نورو خدا دعام کن التماست میکنم ه ...

اینجوری میگی میترسم طلاق بگیرم

البته شوهر من خیلی بددهنخ و محدودم میکنه هیچ جا نمیتونم برم تنها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزدلم چون از نظر قانونی فعلا شما محکوم هستی که منزل مشترک رو ترک کردی و همسرت بدون هیچ زحمتی م ...

سلام این اقا هم مسولیتشو درست انجام نداده و ناشزه محسوب میشه در ضمن نفقه حتی در طلاق رجعی که ۳ ماه هست هم به زن تعلق میگیره 

خوشگلم خانواده هیچوقت بچه خودشون و ول نمیکنن بیان طرف شمارو بگیرن حتی پسرشون شمر ذالجوشن باشه و شما ...

درست میگین ولی یه وقتای یه جاهای میبنی دیگه داره از توانت خارج میشه و پای خانواده ها باز میشه ...و اینو هم در نظر بگیرین شوهری که بی مسولیته و کاری نداره قطعا پای حرفهایش هم نمیمونه که بخوان با حرف زدن حلش کنن

من طلاق گرفتم‌با بچه... پشیمونم بااینکه ازدواج دومم در ظاهر چشم همه رو کور کرده اما  خواهران ...

علت طلاقت چی بوده؟ بچهات چراپیشت نیستن

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
من طلاق گرفتم‌با بچه... پشیمونم بااینکه ازدواج دومم در ظاهر چشم همه رو کور کرده اما  خواهران ...

عزیزم بنظرت مردی که بهت خیانت جنسی میکنه و تو ظاهر باهات خوبه نه درحدعالی ولی خب مراعات میکنه و نمیخواد زندگیش بپاشه ولی کارای دیگشم نمیزاره کنار چی؟ 

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺