2777
2789

شوهرتون مشکلی نداره؟

من مجبورم هر هفته برم شبم به زور میگه باید بمونید

خیلی هم اهل مسافرته من دیگه بریدم سفر نمیخوام برم باهاش

انقد زخم زده ‌ومیزنه کشش ندارم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار خودش خودشو پسرشو‌زوری همسفرمون کرد جوری محلش ندادم که خودش حساب کاربیاد دستش ده سال تو همه مراحل زندگی همراهمون بود سالی یبار یه مشهد میرفتیم اینم خودش اویزون میکرد منم کاری کردم ک دیگه نیاد 

اینکارو نکن ‌.

من زنداییم همش گفت شما دعا میارین خونمون .

و کلا باهاش ون دیگه نه حرف زدیم نه رفت و امد تو یه جشنی اومد سمت مادربزرگم گریه و اداها که ببخشید و.. موش بازی بعد ۱ماه بازم زنگ زد دعا گزاشتین لای رخت خوابا .(نه شب خونشون مونده بودیم نه اتاقشون رفته بودیم)و بازم بعله دیگه کلا کات

اره من قطع ارتباطم خونمون دو طبقه اس ما بالا اونا پایین،شوهرم نهایتا هفته ای ی بار در حد چن دیقه میره و میاد اونم اگ کار واجبی داشته باشه باهاشون یا تو حیاط میبینیمش ولی من ن میرم ن حتی تو روش نگا میکنم

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖