2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست
من عاشق شوهرمم ولی باید تمومش کنم..... چوت دیگه منو نمیخواد. چون زمانی که اومد التماس من گفتم خانواد ...

آی گفتی گلم.خیلی سخته آدم نتونه خودشو ببخشه.خودشو مقصر همه چی میدونه.خدا به دلت آرامش بده.همچنین به دل من.من سالهاس ک این حسو دارم.

آی گفتی گلم.خیلی سخته آدم نتونه خودشو ببخشه.خودشو مقصر همه چی میدونه.خدا به دلت آرامش بده.همچنین به ...

الهی بگردم... خیلی سخته خیلیییییی😔😔😔ولی تلاشم رو میکنم جبران کنم از نو بسازم زندگیمو... نمیزارم از دستم بره

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم... خیلی سخته خیلیییییی😔😔😔ولی تلاشم رو میکنم جبران کنم از نو بسازم زندگیمو... نمیزارم ا ...

خیلی.من همه دقیقه و ساعتای روزام با گریه و غم میگذره.هیچی هیچی خوشحالم نمیکنه.یعنی این همه خدارو دعا کردم و میکنم اما نمیدونم چرا احساس میکنم خدا دیگه روشو از من برگردونده.با اینکه این همه سختی کشیدم.عزیزم دعا کن منم بتونم دوباره به زندگی برگردم.دوباره فقط برا ی لحظه از ته دلم بخندم همین.

خیلی.من همه دقیقه و ساعتای روزام با گریه و غم میگذره.هیچی هیچی خوشحالم نمیکنه.یعنی این همه خدارو دعا ...

کامل جدا شدی تو؟؟؟ دوسش داری هنوز؟؟؟ خدیا وقت اذانه.. تو رو به اذانت قسم میدم همه اونا که بنده یه زندگی ان و نمیتونن فراموشش کنن برگردون به زندگیاشون...با تمام وجودم درکت میکنم. هیچ چیزی برام اهمیت نداره شاید بخندم ولی از ته دل و با خیال اسوده نیس... همش غمه😭

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
اگه شوهر دومت دلش با زندگیته توام دل بده به دلش 

دلش با زندگیشه آره ولی همش میخواد من بدلش باشم خسته شدم از بس ازخودم می‌گذرم...حال‌ام میگه بچتو از زندگیت کامل حذف کن جایی ک اون باشه نباش

دلش با زندگیشه آره ولی همش میخواد من بدلش باشم خسته شدم از بس ازخودم می‌گذرم...حال‌ام میگه بچتو از ز ...

خب نمیشه که بچه رو حذف کنی ، بچع از شوهر اولته درسته ؟

این مسئله قابل حله منتها با رفتار درست ، تو باید بیشتر به شوهرت توجه کنی اینو گفته چون احساس کرده تو بچه اولویتت هست اون از بچه ارزشش کمتره ، می خواد بیشتر به چشم تو بیاد ، دوست داره رقیبشو تو دوست داشتن حذف کنه ، شاید اول به نظرت غیر منطقی بیاد که شوهر به بچه حسادت بکنه ، ولی واقعا اتفاق میوفته تو از شوهرت تعریف و تمجید کن منتها بجا الکی نباشه ،  تو هر چیزی نظرشو بپرس بزار بدونه واسه تو مهمه ، با آرامش زندگی رو دستت بگیر ، بشین در مورد همه چیز تو خلوت خودتون حرف بزن در مورد مسافرت اینکه چه چیزایی تو ذهنته نظرشو بپرس ، اون براش مهمه که تو بهش توجه کنی چون تو رو خیلی دوست داره می خواد توام همون قدر عاشقش باشی ، خوبی هاشو بهش بگو ، اگه یه لامپ عوض کرد بهش خدا خیرت بده عزیزم چراغ خونه و دلمون رو روشن کردی ، مثلا غذا می خوای بزاری زنگ بهش بگو تو چی دوست داری بزارم که بدونه بهش توجه میکنی اون شدیدا دنبال محبتت هست واسه همین می خواد رقیبشو حذف کنه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
دلش با زندگیشه آره ولی همش میخواد من بدلش باشم خسته شدم از بس ازخودم می‌گذرم...حال‌ام میگه بچتو از ز ...

در ضمن به هیچ عنوان از خواسته خودت نگذر زندگی لازم داره که گاهی کوتاه بیای ولی اگه همیشه کوتاه بیای نتیجه عکس میده ، اگه خواسته منطقی و درست داری همون جوری منطقی و درست بیان کن بزار موقعیتش پیش بیاد خواسته رو بگو هر زمانی برای گفتن اینکه چی می خوای و نظرت چیه مناسب نیست ، مثلا طرف وقتی از سره کار اومده خسته اس دلش غر غر نمی خواد یع شربت و چایی چیزی می خواد با شام و اینکه شب راحت بره تو رختخواب ، گفتن خواسته هاتو بزار زمانی که گوشی داشته باشه برای شنیدن آمادگی داشته باشه توام آماده باشی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
خب نمیشه که بچه رو حذف کنی ، بچع از شوهر اولته درسته ؟ این مسئله قابل حله منتها با رفتار درست ، ...

خیر ببینی انشالله خیلی حرفات خوب بود الان رفتیم زیر ی سقف و گوش شیطون کر خیلی باهم خوبیم

در ضمن به هیچ عنوان از خواسته خودت نگذر زندگی لازم داره که گاهی کوتاه بیای ولی اگه همیشه کوتاه بیای ...

الان ک دیده منم بهش توجه میکنم آروم و بهتر شده دیگه نمیگه بچتو ول کن اتفاقا میگه براس تولد بگیر فلان کن اینکارو کن خیلی خوب شده گوش شیطون کرررررر

الان ک دیده منم بهش توجه میکنم آروم و بهتر شده دیگه نمیگه بچتو ول کن اتفاقا میگه براس تولد بگیر فلان ...

به سلامتی ایشالا ، همیشه شاد و پایدار باشید ، خیلی خوشحال شدم گفتی زندگیتون خوب شده با اینکه اصلا نمی‌شناسمت ولی امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی 

خیر ببینی انشالله خیلی حرفات خوب بود الان رفتیم زیر ی سقف و گوش شیطون کر خیلی باهم خوبیم

خداروشکر خداروشکر ، توام قلق شو پیدا کن که قرارع تا آخر راه باهم باشید ♥️

فدات شم تازه احساسم میکنم ک حامله باشم 

به سلامتی قدمش خیر باشه

سلامت باشه