2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
فک نکن شوهرت ادم میشه چون ننه ش بچتو نگه مبداره عین خیالشم نمیشه برو بچتو بیار باباتو راضی کن 

شوهرش درست و حسابی سرکار نمیره بیمه و اینده‌ام هیچی! باید چیکار کنه دقیقا؟!

عزیزم غلط کردن  باید ازش تعهد میگرفتی  بیشرف نزاراب تو دل دخترت تکون بخوره اعصابم خورد ش ...

همینکارو میکنم مث شیر پشت دخترمم هستم کسی کج نگاش نکنه 

میگه تو لوسش کردی

دعاکن برام ک این شوهرمم بمیره راحت شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکارو میکنم مث شیر پشت دخترمم هستم کسی کج نگاش نکنه  میگه تو لوسش کردی دعاکن برام ک این شو ...

دعا میکنم سر به راه بشه وزندگیت شیرین بشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
نمی تونستم بیارمش هم اجازه ندارم بیارمش هم میخواستم باشه تا شوهرم آدم بشه

خوب وقتی مادر شوهرت زنگ میزد جواب نمیدا دی.جواب هیچ تلفنی را نمیدادی اینجوری قدرتو میدونست.تا میومد در خونه اون وقت حتما کمی تغییر میکرد.

اسی خوندم همه حرفاتو. خواهر من گوش کن ببین چی میگم. من الان هشت ماهه خونه ی پدرمم. بچه هم ندارم. سر ...

سلام عزیزم. خوبی؟الان داشتم با گوشی شوهرم تو نینی سایت میچرخیدم که این تاپیک و خوندم و پستای شما رو دیدم.گوشیم و از دخترم گرفتم گفتم کار واجب دارم.کار واجبم این بود که با خوندن حرفات دلم کباب شد.بغض کردم و خدا رو قسم میدم بحث این ساعت غروب جمعه و بحق شیری که به نوزادم میدم.مهرتون برگرده به قبل و زندگیت و از سر بگیری و یه روز بهم پیام بدی که تو خونه خودتی و داری غذا میپزی......میخوام بهت بگم هنوز دیر نشده با شوهرت قرارهای یواشکی بزار.بهش بگو دوستش داری.ازش بخواه دوباره بیاد با پدرت صحبت کنه.بگو من بدون تو میمیرم.از اون طرف هم با پدرت صحبت کن که کوتاه بیاد.بگو رندگی و شوهرم و دوست دارم.بگو افسرده میشم.دق میکنم.یه جوری اوضاع و درستش کن.اون و داغون کردی ولی درستش کن.میتونییییی.مطمین باش.شوهرت هنوزم دوستت داره فقط ناامید شده.این عشق برای همیشه تو دلت میمونه.هميشه از خاطرات مشترکت میسوزی.......

خواااهش میکنم ازت خواهرانه اگه هرکاری میتونی بکن....،

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
دادگاه گف شرط بزار برگرد سرزندگیت. اونم خوشحال از اینکه راضی شدم شرط بزارم. وقتی دیدمش از همه ی کارا ...

وای بغض کردم بخاطرت 

عزیزم منم دارم جدامیشم یعنی ذره ذره نابودمیشم