2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
عزیزم مواد چی میکشه؟بچت متوجه اینکار میشه؟مشکلی نداری با اعتیادش؟

موادسنتی میکشه اما جلو من نکشیده اطرافیان میگن بچم نه ندیده  چرا خب دلم میخواد ترک کنه

اره اما هرگز در به دریا و تحقیرهاو رو یادم نمیره  شوهر و خانواده اش  نمیدونن هیچی از بجیگی ...

وای عزیزم خیلی سختی کشیدی قلبم به درداومدایشالاخدابهترینهاروبرات رقم بزنه که تلخی اونروزاتوفراموش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طلاق گرفتم طلاق اینقده هم آسون نیس عزیزتا مشکل جدی یاقانع کننده نداشته باشی اصلا طلاقت قاضی نمیده

آره با وکیل هم که صحبت کردم گفت مشکلت جدی نیس سطحی هس برگرد

خدایا با ی مرد۶۶ ساله چرا باید بچه بیاره مگه اون چقدر میخواد عمر کنه تکلیف بچه بی پدر چی میشه یکم فک ...

احساسی برخورد نکنید با این موضوع 

وقتی خودش بچه میخاد وجود بچه رو لازم می بینه

بگیم نیار یا بگیم سن شوهرت زیاده!

دکترای روانشناسی اینقدر راحت به همه برچسب میزنه و توهین میکنه چه جالب... خجالتم نمیکشی بیخود نیست م ...

دقیقا من وپسرم سر این که شوهرم خونه را عوض نمیکرد چقدر اعصابمون خرد بود الان بچم خونه پدرشوهرمه جاش خیلی راحته خداراشکر خیلی دوسش دارن خودمم اینجام اعصابم از اون موقع راحت تره حالا قرارشده شوهرم خونه راعوض کنه برگردم

درست میگین ولی یه وقتای یه جاهای میبنی دیگه داره از توانت خارج میشه و پای خانواده ها باز میشه ...و ا ...

ببین هرکسی یه قلقی داره حتی زبون نفهم ترین آدما باز با یه روشی رام میشن باید قلق آدمارو بدست آورد همه چی که دعوا وخشونت وجنگ نیس

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
سلام این اقا هم مسولیتشو درست انجام نداده و ناشزه محسوب میشه در ضمن نفقه حتی در طلاق رجعی که ۳ ماه ه ...

آقا ناشزه محسوب میشه؟؟؟؟؟

از نظر قانون دلیل نمیشه بخاطر درست انجام ندادن وظایف از جانب مرد زن هروقت که دلش خواست قهر کنه بره خونه باباش عزیزم مگر در یک مورد که امنیت جانی پیش همسرش نداشته باشه،

دوما میگید تو دوران طلاق رجعی هم نفقه به زن تعلق میگیره یه قانونه و ربطی به این موضوع که زن سرخود منزل مشترک رو ترک بکنه وبره نداره!

ضمانت اجرای ترک منزل ترک انفاقه حتما یادتون باشه خانومی مسائل رو باهم قاطی نکنی

موفق باشی

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
دقیقا من همسرم مهربون و خوش اخلاقه دوسمم داره اما تو فک زندگی نیس کاری نیس ولی دود حتی قلیون هم نمیک ...

آفرین آره من به چشم خودم کلللی دیدم که مثل روز روشنه پسره مقصره اما پدرمادر طرفش وگرفتن پسره زنش وکتک زده بود بعد پدر شوهر و مادرشوهرش به عروسش گفته بودن لابد یه کاری کردی عصبیش کردی که کتک خوردی....فک کن چقدر احمقانه نظر میدن!

میشه منو راهنمایی کنی شوهرمن خیای بددهنه دست بزن داره  سر کارهم نمیره از جیب باباش میخوره به ...

به آیدیم پیام بده یک جلسه رایگان برات وقت مشاوره میدم 

الان رابطت با پدرت چطوره 

من پدرم خیلی رو ابرو و این چیزا حساسه. خیلی سرشوهرم جنگ کردم ولی انقد سخت گرفتن شوهرم نیومد دنبالم. منم دیگه حرفی نزدم و سکوت کردم. پدر و مادرم بهم محبت میکنن البته تا زمانی که بدونن میخوام از شوهرم جدا بشم ولی اگه بدونن هنوز بیتاب همسرمم و فکرم به برگشتن بد جنگ میکنن باهام. 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
دقیقا همینه نزارین خیلی فاصله بیفته😔عزیزم انشالله بحق بزرگی خدای مهربون برگردی سر زندگیت ایشالا درس ...

دعا کن برام... دارم اخرین تلاشمم میکنم... میخوام یواشکی ببینمش و رودرو باهاش حرف بزنم ...امیدوارم یه روزی پشیمون نشم از این کارم

خب چرا میخوای جداشی دلیل اصلیت چیه

شوهرم سوپرمارکت داشت. همش مغازت بود وقتی نداشت برای من. همیشه تنها بودم هرجا میرفتم تنها بودم کنارم نداشتمش... سر کارش باهاش دعوا کردم گفتم یکم از کارت کم کن حداقل ماهی یه روز پیشم باش ولی قاطی کرد گف همینه که هست زندگیه من اینحوری نمیخوای هری خونه بابات... منم داغ کردم عصبانی شدم فرداش ساک بستم گفتم منو میبری تحویل بابام میدی اوتم انگار از خدا خواسته منو برد گذاست خونه بابام و رفت. از روی عصبانیت هیچ مهلت ندادم انگار مسابقه بود منتظر نشدم یکم زمان بگذره بلکه پشیمون بشم. رفتم شکایت و کارو خراب کردم. خانوادمم از خداشون بود حدا بشم چون از اول کینه داشتن ازش بخاطر یکی دوسال اول عروسیمون که نمیزاشت جایی برم. اومد التماس ولی هیچکدوم راهش ندادیم تا دادگاه گف شرط بزار.  منم تحت فشار خانوادم شرد های مسخره گذاستم اونم دید نمیتونه انجام بده دیگه دنبالم نیومد.... ولی الان دارم از پشیمونی میمیرم. کاش یکی بود جلوم رو میگرفت. میگف یکم صبر کن به خودت و شوهرت فرصت بده... این اولین دعوای شدید ما بود بعد ده سال😭😭😭