2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشش بدهکار این حرفا تیست خواهر هزار بار صحبت کردیم اخرش به قهر دعوا کشید

برادر!

به هر حال باید برای حرفش دلیلی داشته باشه و اون دلیل هم یا باید شما رو قانع کنه یا باید به صورت قانع کننده رد بشه.

وای نمی دونم چه میشه اما داغونم صحبت ۱۱ سال زندگیه

منم بعد از 11سال با دوتا بجه بخاطر بی مسیولیتی و بیفکری بیش از حد والبته خیانتش  دارم جدا میشم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
منم میفهممت تازه من ازدواج دومم نکردم و سنمم داره میره بالا کاش همسرم نامزد یا عقد نکرده بود همی ...

شما شخصیت وابسته داری. کسی که سلامت روان داره بده وابستگی به هیچ کس زندگیشو می کنه. ما اول باید با تنهایی خودمون کنار بیایم. بعد بریم با دیگری

من عاشق شوهرمم ولی باید تمومش کنم..... چوت دیگه منو نمیخواد. چون زمانی که اومد التماس من گفتم خانواد ...

مرسی عزیزم که تجربتوگفتی من این دردونکشیدم ولی جوری نوشتی کاملا حسش کردم 

خدااکنه شوهرت یبار دیگه پاپیش بزاره

خانوما منم هفته قبل ۵

روز رفتم خونه مادرم ولی شوهرم پیام نداد هیچی با پسرم صحبت کردم دیدم انگار مریص شده دیگه برگشتم خونه بهش برسم ...الان یه هفتس وومدم فقط برای خودمو پیرم عدا درس میکنم لباساب شوهرم نمیشورم کلا کاری بهش ندارم اونم انگار عین خیالش نیس ...به نطرتون تا کی این رویه ادامه بدم ؟