2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
مشکلم همینه از همسر سابقش ۲ داره از من بازی در میاره اولش میخاست ۲ بار هم باردار شدم بار اول به اسرا ...

این آقا که خودش روحانیه 😏

مگه در جریان نیست سقط بچه گناه کبیره اس و قتل محسوب میشه که شما رو وادار به سقط کرده 

مادرشوهرت زنگ زد بگو شما پاپیش بذارید یه کاری برای من بکنید به تعهدی چیزی تا من برگردم همینجور شوهرت ...

اخه میگه بیایم دنبالت یا اصلا تو دختر ما بیا خونه ما بشین خونه خودت نرو اما اینجوری مشکل من حل نمیشه باید بیان اینجا که من شرطهام بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خونه میشینم گفتم دیگه نمیام صاحب خونش یه  خانمه هردفعه زنگ میزنه اعصابم خورد میکنه توچندماه ...

عزیزم منم ۶ ساله تو یه خونه ایی زندگی میکنم که حالم بهم میخوره ازش ولی شوهرم میگه چون به مغازم نزدیکه بلند نمیشم اصلا هم براس مهم نیست من هر چی میگم حرف خودشه ،چیزی که نمیتونی درست کنی رو گاهی اوقات مجبوری تحمل کنی بخاطر آرامش بچت 

خوشگلم خانواده هیچوقت بچه خودشون و ول نمیکنن بیان طرف شمارو بگیرن حتی پسرشون شمر ذالجوشن باشه و شما ...

شوهر من خونه پیداش نمیشه که حرف بزنه وقتی هم میاد میگه من حوصله ندارم هیچی نگو حسابش کن درحدی هس برادرشوهرم گفت توبرای چی وایسادی پاشو برو این آدم نمیشه اما من بازم صبر کردم دیدم درست نمیشه

من بچه طلاق هستم از بچگی زیاد بلا به سر من و خواهرم اومده که حتی اگه بگم شاید هیشکی باور نکنه اگه به نظر ت شوهر ت درست بشو هست بمون و گرنه زندگی بچرو با دعوا و ناراحت ی  خراب نکنید خود اون بچه بزرگتری بشه میگه چرا جدا نشدی

اصلا تعجبم که حتی یکبار شوهرم زنگ نزده

چرا زنگ بزنه وقتی دلت حتی به حال بچت نمیسوزه چطور تونستی ولش کنی .بچتو کردی  وسیله این وسط تاشوهرتو نقره داغ کنی متاسفم.مادربودن میدونی ینی چی خانم ؟

...کاربری دوم...
مشکلم همینه از همسر سابقش ۲ داره از من بازی در میاره اولش میخاست ۲ بار هم باردار شدم بار اول به اسرا ...

یکی دوسالی ک بگذره و مطمعن بشه اختلافی ندارید 

مطمعنا خودش بچه رو پیشنهاد میده .شاید بخاطر زندگیه قبلیش داره احتیاط میکنه .

۴ ماهو ۱۰ روزش نشده بود اون موقعه صیغه بودیم هردومون ترسیده بودیم

گناهش که قطعا پای همسرتونه که مجبورتون کرده 

اما به صورت دقیق بخوام بگم، از وقتی انعقاد نطفه شکل میگیره جنین دارای روح حیوانیه و حکم براش همونه، این که میگن تا وقتی قلب تشکیل نشده مشکلی نداره و گناه محسوب‌ نمیشه، اشتباهه که یه عده میخوان باهاش خودشون رو گول بزنن و سرپوش بذارن روی حقیقت امر

دلم برا پسرت سوخت البته شاید الان ارامشش بیشتر باشه 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
ضمنا فعلا هم هیچ واکنشی نده بالاخره همسرت میاد،حتما شرم میکنه از خانوادت چون میگی بعد ۱۱ سال اولین ب ...

خانواده ام بهم میگن اصلا بعید میدونیم فکرت باشه یا دوستت داشته باشه

خب تا الان هم که موندم فقط بخاطر پسرم بود اخلاقش خیلی بده سرش پسرم لکنت زبان گرفته دیگه منم شده بودم ...

گناه داره طفلی ‌‌‌‌‌‌‌دلم سوخت بیارش پیش خودت .یا اگه میشه تحمل کن بخاطر بچت شوهرمنم اصلا اخلاق نداره اما بخاطر بچم لال شدم 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
به نظرت این دلیل موجهی هست؟ میتونی تلفن صاحب خونه رو جواب ندی. یا جوری تند و خشن باهاش برخورد کنی ...

چون اقوام هس نمیتونم حرفی بزنم کاش همین الان به شوهرم قاطع میگف بلندشو اما بخاطر کرایه خونش نمیگه چون ماهم خیلی کم رفت وامد داریم خودش هم میدونه بهتر از ما گیرش نمیاد