2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست
هعی نمدونم چرا ماها اصلا شانس نداریمو خدا برامون نمیخواد چطور بعضیا میگن دو روز بدون من نمیتونه تحمل ...

منم تو این ۱۵ روز حدودا خیلی سرد شدم همش میگم خداکنه به دلش بیفته طلاقمو بده راحت شم دیگه الان گیر و گور فکری ندارم راحت شدم از دستش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
در ضمن اینم بگم. اگه عدم تمکین بزنه برات و تو برنگردی ناشزه میشی و میتونه از دادگاه اجازه ی ازدواج م ...

واقعا ممنون که ازتجربت گفتی عزیزمم خب دراین موارد باید چیکار کنیم اگر ترک منزل نکنیم وبخوایم حقوقمون حفظ بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو هفتس  خونه مامانمم شوهرم عین خیالش نیس خبرش...

قهرین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اصلا تعجبم که حتی یکبار شوهرم زنگ نزده

خب مردا غرور دارن ، الان عصبی هست که شما رفتین خونه بابات 

طلاق الکی نیست ها ، لج بازی نکن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
برادرشوهرت بیخود گفته...ببین هر مردی یه قلقی داره قلقش رو پیدا کن مطمئن باش موفق میشی

اخه بخدا هر جور بگی باهاش راه امدم دیگه واقعا بریدم حالا هدف اصلیم هم طلاق نیس میگم حداقل به خودش بیاد درست بشه اخه هر کاری بخواد میکنه بعد میگه تونباید معترض بشی

دلم خنک شد ، خوبه ، بهتر ...فکر کردن عاشق چشم و ابروشون میشن ، همممش بخاطری تیغ بزنن

مردا خیلی هولن . یه زن که گولشون میزنه و میوفته روی سر و کله شون ، شیر میشن جسارت پیدا میکنن و میوفتن به جون خانواده بدبختشون بدون اینکه بفهمن دارن گول میخورن 

استارتر شوهرت معتاده ، دروغ گو و بی مسئولیت‌ه 

دوستت نداره

الکی گول حرفهای این ارتش سایبری اینجا رو نخور 

نشین منتظر تماس و... 

برو کار پیدا کن 

اقدام کن برای جدایی 

مگه تو چند سال زندگی میکنی که قربانی مشکلات روانی و اخلاقی یه آدم دیگه بشی ؟؟؟

بهت صد در صد قول میدم شوهرت بهتر نمیشه ... زندگیت بهتر نمیشه 

یه معتاد هیچ وقت درست نمیشه

شوهر کرده بود اومد مارو برد پیش خودش از شوهرش انقدر کتک خوردیم بیشتر خواهرم .یه روز تو بارون یه سگ ت ...

عزیزمم خدا ان شالله روزای خیلی قشنگی جلو روت بزاره

یعنی شما هم اصلا بهتون زنگ نزده

بنده خدا من ۲سالونیمه خونه بابامم زنگ نزده بعد تو میگی 

😅🤣😂

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه