2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
آره عزیزدلم چون از نظر قانونی فعلا شما محکوم هستی که منزل مشترک رو ترک کردی و همسرت بدون هیچ زحمتی م ...

میشه منو راهنمایی کنی

شوهرمن خیای بددهنه دست بزن داره 

سر کارهم نمیره از جیب باباش میخوره

به شدت بی مسئولیته

همشم طبقه بالا خونه پدرشوهرمه

باید چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منو راهنمایی کنی شوهرمن خیای بددهنه دست بزن داره  سر کارهم نمیره از جیب باباش میخوره به ...

فقط فرار 😂😂چه جوری دووم آوردی

ولی به دور از شوخی با یه مشاور خوب صحبت کن راهنمایی بگیر 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
شوهر من کسی بود که هر ماه حتما برام گل میخرید یه نارنگی میخورد تا نصفشو دهن من و بچه نمیذاشت نمیخور ...

ببینم چیزی ازش دیدی تا حالا مثلا خیانت ؟

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
چی بگم خواهر ازش باردارشدم

یع سوال بپرسم به شوهرت حسی هم داری ؟

چون سنش زیاده میگم 

کاملا منطقی ب زندگی نگا کن. منم ۲ تا بچه دارم. اینو در نظر بگیر اگه بچه رو برداری دیگه ازدواج خوبی ن ...

چقد دوس دارم باهاتون حرف بزنم شاید بتونم مشکلمو حل کنم

البته تاپیکم زدم