2777
2789

وای وای وای یه دعوای بدی شد وحشتناک شدید شد نمیدونم چیکار کنم کلی به بابام داد زدم بابام هم دوقطبی داره از همون این ژن کوفتی رو به ارث بردم حالا خوبه خداروشکر دکتر گفت ۹ ماه دارو بخور دائمی نیست ولی برام دعا کنید به خیر بگذره الان شهر دیگه هستم یک دعوای بدی شد تو همین شهر با مامان بابام تو ماشین نزدیک بود تصادف کنیم سر بابام داد زدم بهش گفتم تو ۳ سال پیش رفتی با یه زن(ببخشید) خراب خوابیدی منو مریض کردی چون رفته بود صیغه کرده بود تازه کلی هم کفر گفتم تازه بابام هی ادامه میداد میگفت الان من هنوزم اون مشکلو رو دارم (یعنی نیاز دارم زن بگیرم) منم داد زدم بلند مامانم گفت عصبانیتت حالت طبیعی نیست مشکل داری گفتم خو مریضم یه مدت وقت بده خوب میشم😭😭😭بابام ماشینو نگه داشت تو خاکی میخواست منو بزنه منم هی بدتر عصبانی میشم از ترس و استرس تا بابام و مامانم بترسن ناخوداگاهم اینجوری شده نمیدونم از چیه الان مامانم و بابام فکر میکنن من مریض حاد هستم چیکار کنم طرز فکرشون نسبت به من عوض شه تورو خدا بگین کلی هم کفر به خدا گفتم خدا منو ببخشه دعام کنین تورو به خدا دعام کنین خدا از گناهام و کفر گفتنام منو ببخشه اتفاقی برامون نیفته توجاده ولی بد دعوای بود میترسم ادامه دار شه چون بابام دوقطبی داره بدش اومده باشه ولی منم خیلی عصبانی شدم دعا کنید جون خودتون به خیر بگذره دعاتون میکنم

مرد هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباشین 🌹 انشالا به خیر میگذره

مامانم منو به چشم یه روانی میبینه بابام گفت میکشمت کسی هم چون مریضم کاری به کارم نداره😭😭😭😭😭😭😭😭کلی هم کفر گفتم خدا رو چیکار کنم 

مرد هستم