2777
2789
عنوان

دوستان اهل شمال

325 بازدید | 51 پست

سلام دوستان روزتون بخیر 

میخواستم بپرسم وصلت با شمالی ها چجوریه هر منطقه با منطقه دیکه فرق داره ؟

مثلا بابلی ها چجورین ؟اصلا با غریبه وصلت میکنن؟رسم و رسوم خاصی دارن ؟

من فقط فهمیدم خیلی خانوم های مهربون و مردم مهمان نوازی دارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خودم بابلی ام ولله همه جا خوب و بد داره.. اصلا کلی نیس

اون که بله کلی نمیشه گفت همه خوبن یا همه بد .نظر کلی میخواستم بدونم .رسم و رسوم خاصی دارین برای ازدواج ؟از غریبه انتخاب می‌کنید عروس یا وصلت ها همه فامیلی؟

عزیزم از من میشنوی توی همون منطقه خودتون ازدواج کن که رسم و رسوم مشخصه 

من همسرم از یه شهر نزدیک شهر خودمون بود ولی توی خرید های جهزیه و خیلی چیز های دیگه خانواده هامون به مشکل خوردن که ما رسممون این نیس ما این کارو نمیکنیم من الان دو هفته هست که عروسی گرفتم هنوز دارم از بحث های بین خانواده هامون زخم میخورم 

این سوالی که پرسیدی اگر یکی منفی حرف بزنه که دعوا میشه . هر شهری مردمش روی همشهری خودشون تعصب دارن

درسته میدونم سوال جالبی نیست هر منطقه بد و خوب داره نمیشه تعمیم داد اخلاق یک نفر رو به کل آدم های اون شهر اما چون هیچ شناختی ندارم نسبت بهشون گفتم شاید کسانی کوبا آدم های  اون منطقه وصلت کردن بتونن کمکم کنن

عزیزم از من میشنوی توی همون منطقه خودتون ازدواج کن که رسم و رسوم مشخصه  من همسرم از یه شهر نزد ...

مبفهمم چی میگی عزیزم من دایی و زن داییم از دوتا شهر مختلفن س  عروسی اختلاف داشتن الان خداروشکر خوبن با هم ولی خب چون این مورد خیلی خوبیه دارم جدی روش فکر میکنم

اون که بله کلی نمیشه گفت همه خوبن یا همه بد .نظر کلی میخواستم بدونم .رسم و رسوم خاصی دارین برای ازدو ...

نه همه فامیلی نداریم

از غریبه هم میاد.. دیگه خیلی غریب کمه معمولا اینجا.. معمولا دیگه خانما تهران و کرجی باشن

رسممون واسه ازدواج اینه معمولا سه تا کالا با داماده، برا عقد خرج با پسره هس ولی مکانش خونه دختره حالا شما راهت دوره احتمالا همه با پسره، برا عروسی هم ک هرکی خرج خودشو میده حالا اگه یه شبه هرکی سهم مهمان خودش میده دو شب مجزا هم بازم هرکی مهمانی خودشو میده.. سرویس طلا هم میگیریم برا عروس.. خرید عروسی هم میکنیم، شمام خرید دامادی میکنین.. حنابندون هم با مادرعروسه دیگه اگه دوس داشته باشین

[QUOTE=259375766]نه همه فامیلی نداریم از غریبه هم میاد.. دیگه خیلی غریب کمه معمولا اینجا.. معمولا دیگه خانما تهران و ...[/QUOTE

ینی تو عروسی هرکی خرج مهمون خودشو میده ؟رسم حنابندون پس ندارید دلبخواهی؟