2777
2789
عنوان

دوستان اهل شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست
خواهر رو فضای مجازی زیاد حساب وا نکن بعدش هم الان تو دوره ای هستین دوتادون همه چیز رو تمام و کمال ن ...

اره اینو درست میگی عزیزم واقعا همین من الان که باهاشم میگم نسبت به سه ماه پیش تغییر کرده .محبتش کم نشده ها ولی خب رفتارهای جدیدش تازه داره نشون میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ندیدیم همو فعلا قرار ببینیم نه خانواده ایشون در جریان نیستن مادر من در جریان .چرا همش میگه میخوام بی ...

بله من فکر کردم همو دیدید . روی فضای مجازی حساب نکن اصلا . تا همو نبینید با هم بیرون نرید . حرف نزنید روی هیچی نمیشه حساب کرد . تازه شناخت واقعی اون موقعی هست که زیر یه سقف برید به عنوان زن و شوهر . 

به نظر من زیاد طولش نده بهش بگو بیاد جلو . سرکار نزارید همدیگه رو . 

از نظر شغلی و درامدی و خونه و... اوکیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدیم همو فعلا قرار ببینیم نه خانواده ایشون در جریان نیستن مادر من در جریان .چرا همش میگه میخوام بی ...

اینجا شرایط خوبه کار هم هس، فامیلیشونم نمیدونی؟ببین خیلی خودتو درگیر نکن فعلا، الویت واسه مرد باید این باشه بمونه پیش خانوادش شوهر من کارش تهرانه هفته ای یه بار صب ساعت4میاد تا عروب بابله، حاضرم رفت و آمد کنه ولی نمونه جای غریب بالاخره خانواده هست اینجا کس و کار و زندگیش اینجان

چندسالشه؟ 

بله من فکر کردم همو دیدید . روی فضای مجازی حساب نکن اصلا . تا همو نبینید با هم بیرون نرید . حرف نزنی ...

تقریبا اوکی هست نه کاملا .یه سری مسائل حل شه میاد دیدنم ولی خب در طول روز خیلی صحبت میکنیم تلفنی درباره همه چیز .منم نظرم این تا حضوری نبینیم همه چیز پنجاه پنجاه هست

اینجا شرایط خوبه کار هم هس، فامیلیشونم نمیدونی؟ببین خیلی خودتو درگیر نکن فعلا، الویت واسه مرد باید ا ...

32سالش درست میگی عزیزم