2777
2789

خواهش میکنم کسایی که واقعا تو این موارد موفق بودن و متاهل هستن جواب بدن

من از اول شرایطم طوری بود که یکم خانواده همسرم باهام مخالف بودن

ولی چون ما دوتا باهم آشنا شده بودیم و همو میخواستیم نهایتا موافقت کردن

خب بحث و ناراحتی بینمون بوده که از اون موقع تبدیل به کینه شده

این کینه یه وقتایی باعث میشه بحث و ناراحتی پیش بیاد بینمون من سعی میکردم بروز ندم چون همسرم به شدت پشتمه خداروشکر و حمایتم میکنه 

اما سر یکی از همین بحثا دیدم اگه جواب ندم و ساکت بمونم انگار دائم قراره حرف بشنوم!

تصمیم گرفتم منم جواب بدم درواقع تصمیم گرفتم حاضر جواب باشم و تیکه بندازم😐 چون واقعا دلم پره یه وقتایی

حالا دیشب همسرم گفت اگر این جواب دادنات از حد معقول بیشتر بشه دیگه نمیتونم حمایتت کنم و دستت باشم

میخوام ببینم بهترین کار چیه

این که من جواب ندم و همه رو بندازم رو دوش همسرم به اون بگم و اون ازم دفاع کنه صرفا

یا خودم همون لحظه جواب بدم و جونمو راحت کنم؟

حقیقتا زبون جواب دادن رو هم دارم ینی شرایط پیش بیاد میتونم جواب بدم و طرف مقابلم یکم حرصی بشه👀

نمیدونم من خودم شوهرم همیشه میگه حرف تو دلت نگه ندار جواب بده ولی من اهل جواب دادن نیستم شوهرم خودش جواب میده 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی میدون جنگ نیست

جبهه نگیر مقابلشون. بذار بفهمن دعوا نداری که. شما اومدی عضوی از اون خانواده شدی. با حرف زدن براشون توضیح بده قرار نیست مقابل هم باشید. شما آرامش میخاید. زندگی به اندازه کافی سخت هست. برا خودتون سخت ترش نکنید. فکر نکن جواب بدی میگن وای چ آدم حاضر جوابی . دیگه جرات نمیکنیم جواب بدیم. نه بدتر میگن چ پر رو باید ادبش کنیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من اصلا جواب نمیدم یعنی همسرم نمیذاره به جواب برسه خودش همه رو میشوره میذاره کنار🤗 بنظرم بی تفاوتی بهترین کاره. یه لبخند لج درار هم بزن. بیشتر حرص میخورن تا وقتی جواب بدی. وقتی جواب میدی می فهمن که تو هم لجت در اومده اما وقتی حواب ندی و خونسرد لبخند بزنی بیشتر آتیش میگیرن🫣

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نمیدونم من خودم شوهرم همیشه میگه حرف تو دلت نگه ندار جواب بده ولی من اهل جواب دادن نیستم شوهرم خودش ...

همسر من نمیگه جواب نده

حتی نمیگه هم جواب بده

چون میبینه ناراحت میشم فک کنم اشاره نمیکنه

من خودم که 2 سال خانواده شوهرم هر جور دلشون خواست تازوندن و شوهر من نه طرف اونا بود نه طرف من. 2 سال تمام من خودخوری کردم و هیچی نگفتم. 

ولی دیگه از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم خودم از حقم دفاع کنم. 

قشنگ جواب میدم. شوهرم هم دخالت نمیکنه مثل قبل. و اوضاع خیلی بهتر شده از وقتی از خودم دفاع میکنم. جواب میدم. چون ازم ترسیدم. دیگه هر چیزی نمیگن. 

خشت اول چون نهد معمارکج

وقتی مخالف بودن نبایدعروسشون میشدی همه فکر میکنن ازدواج پیوند دونفره ولی پیوند دوخانواده حتئ پیوند دوطایفه هست

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

همسر من نمیگه جواب ندهحتی نمیگه هم جواب بدهچون میبینه ناراحت میشم فک کنم اشاره نمیکنه

ببین اگه خیلیم بخوای جواب بدی روتون بهم باز میشه سعی کن همیشه یه فاصله ای بذاری و بیشتر خودت بزنی به نشنیدن و کار خودت بکنی

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️