2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم با شوهرم و مامانش نرید لوازم آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 52 پست

من بعد عقدم با همسرم و پول همسرم رفتیم برای اولین عید مانتو و کیف و این چیزا خریدیم مادرهمسرم بااینکه یه قرون هم پول نداد میگفت خرید برای چیته!!

قدر این خانواده رو بدون ولی خب صمیمت و زیاده روی هم نکن که خدایی نکرده رابطه هاتون خراب شه

اها میتونستید ی سری خریدا رو قیمت مناسب تر بردارید . حالا جدای بحث نیازی ب دلخوری نیست . همین ک مادر ...

آخه مامانش می‌گفت آخر هفته ام بریم تهران برای کیف و کفش عروسی

من خوشم نمیاد بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد عقدم با همسرم و پول همسرم رفتیم برای اولین عید مانتو و کیف و این چیزا خریدیم مادرهمسرم بااینک ...

من خوشم نمیاد بیاد 

وقتی با کارت باباش میره خرید لوازم آرایشی برای زنش دیگه خیلی مسخره هست که فکر کنی چرا مادرش حضور دار ...

من خوشم نمیاد بیاد 

چه مادرشوهر خوبی ولی درکل بهتره تنها برید خرید حتی اگه انقد فهمیده باشن وقتی زیاد باهم خرید برید باز ...

من خوشم نمیاد بیاد 

رک بگم دخترای الان خانواده شوهر هر قدر ماه باشن دنبال یه ایراد ازشون هستن تا کات کنن با کارت باباش رفتین ملاحظه هم نکردی هر چی دوست داشتی خریدی اون بیچاره ها هم چیزی نگفتن الان تو دلت نتراحتی چرا اون اومدن اومدنش هم حتما دخالته؟

آخه مامانش می‌گفت آخر هفته ام بریم تهران برای کیف و کفش عروسیمن خوشم نمیاد بیاد

چرا خوشت نمیاد ؟ زنی هس ک بخاد اذیت کنه و تیکه بندازه یا کنایه بزنه ؟

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

وقتی پول مال اونا است چه بخوای یانه میان 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

چه جالب همه از قسمت کارت باباش ناراحت شدن.. 

ببین گلم ما بیست وهفت سال پیش خواستیم بریم خرید بابای شوهرم گفت من چکدارم پولتو بده دوهفته دیگه میدم پولتو برو خرید حدود پونصدهزارتومن پول مارو گرفت خورد به لیوان ابم روش هنوزم که هنوزه پولمونو نداده.. عروسی ام قهرکرد گغت پول ندارم نمیام باز شوهرم پول گذاشت جیبش گفت بیا ابروم نره.. بعد تازه میگی بچه ننه ست.. پرانتز باز اون زمان طلا گرمی چهار یا پنج هزار تومن بود... والان گرمی ده میلیونه.. اون موقع معادل صدگرم طلای خام ازما پول گرفت ولی هیچ وقت به روی خودش نیاورد وهمه جا پشت منو شوهرم حرفای بی ربط زد.. 

خب به همسرت بگو دوست دارم دوتایی بریم خریدمامانت هست  من روم نمیشه زیاد بگردم هی میگم نکنه مامانت خسته بشه-بذار همسرت بهشون بگه نه تو