2777
2789
عنوان

دوستان اهل شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایدار باشین خواهش میکنم، برام جالب بود بدونم چطورن خانمای اینجا ک اینطور برداشت شده از کسی ک اهل ا ...

من به واسطه شغلم سفر زیاد میرم خیلی از شهرها رو رفتم و با مردمش زندگی کردم تقریبا اخلاقاشون رو میدونم البته  نمیخوام بگم توی زندگی خصوصی هم همینطور هستن همه  ولی در کل رفتار و کردار ادما توی زندگی خصوصیشون تاثیر میزاره 

بله اقا هستم ازدواج هم کردم مثال زدم فقط که اگر قرار بود ازدواج کنم باهاشون وصلت نمیکردم . دیدم شما ...

چجوری میشه فهمید قصدشان واقعا جدی یا نه ؟یا رو هوا فقط گفته .خیلی دو پهلو حرف میزنن میگن من قیافه مهم نیست برام اصل رفتار و اخلاق هست از اون ور به یه جزئیاتی توجه میکنن خودم شک میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشالله،خانواده خوب باشن همه چی درست میشه مامان من آذریه.. بابام بابلیه همه چی درست شد و کنار اومد ...

با دعای شما انشالله. خوشبختیشون پایدار خدا حفظشون کنه .

بستگی داره چجوری آشنا شدید با هم . چه مدته ؟ چی گفته ؟ همه اینها مشخص میکنه قصدش جدیه یا سرکار گذاشت ...

از طریق فضای مجازی .ده آذر میشه سه ماه .پسر خوبیه مهربون دلسوز خیلی شوخ که گاهی اوقات من اذیت میشم بهم برنمیخوره چون توهین آميز نیست خیلی مودب ولی خب زیاد شوخی کردن هم دوست ندارم اخلاقامون جز این یه مورد خیلی شبیه هم سلایق غذاییمون هم همینطوره عقاید مذهبیمون هم همینطور مثلا در مرود یه موضوعی بحث میکنیم نظراتون دقیقا شبیه هم .چندباری گفته شاید مال هم شدیم خدارو چه دیدی چون اینقدر شبیه هم هستیم .

از طریق فضای مجازی .ده آذر میشه سه ماه .پسر خوبیه مهربون دلسوز خیلی شوخ که گاهی اوقات من اذیت میشم ب ...

چند بار همو دیدید ؟ خانواده ها در جریان هستن ؟ خودش چی میگه ؟ نمیگه که میخواد بیاد یا نه ؟ 

از طریق فضای مجازی .ده آذر میشه سه ماه .پسر خوبیه مهربون دلسوز خیلی شوخ که گاهی اوقات من اذیت میشم ب ...

خواهر رو فضای مجازی زیاد حساب وا نکن

بعدش هم الان تو دوره ای هستین دوتادون همه چیز رو تمام و کمال نشون میدین

من همیشه به شوهرم میگم وقتی باهات آشنا بودم یجوری بودی ا، دوره عقد یه آدم دیگه

عروسی کردیم اصلا یکی دیگه شدی، بچه دار شدیم چیزای جدید.. الان ک بچمونم مدرسه میره و باز رفتارای جدید

اتفاقا همسرم میگه خود تو هم تغییز کردی، میخوام بگم انسان پویاست همش در حال عوض شدنه.. یعنی تو هروز هم باهاش باشی باز یه اخلاق جدید سر میزنه ک بگییییی وااااای اصلا نمیدونستم این مدلی هستی

چند بار همو دیدید ؟ خانواده ها در جریان هستن ؟ خودش چی میگه ؟ نمیگه که میخواد بیاد یا نه ؟ 

ندیدیم همو فعلا قرار ببینیم نه خانواده ایشون در جریان نیستن مادر من در جریان .چرا همش میگه میخوام بیام ولی چون اوضاع اینجا خوب نیست میگه بزار یه خرده آروم شه بعد .کارش رو هم میخواد انتقال بده تهران و اینجا خونه بگیره میگه بیام اونور دیگه هرروز با همیم هر پنجشنبه جمعه که تعطیلم میبرمت بیرون .میگم ممکن چون فعلا آشنا زیاد نیستیم و ندیدتم این حرفا رو بزنه؟ ولی ببینه جدی رو این قضیه فکر کنه ؟