2777
2789
عنوان

دوستان اهل شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست
مبفهمم چی میگی عزیزم من دایی و زن داییم از دوتا شهر مختلفن س  عروسی اختلاف داشتن الان خداروشکر ...

البته اگه خود طرف خوب باشه مشکلی نیس من خودم با شوهرم خیلی خوب هستیم ولی خانواده ها نه فقط خانواده شوهرم بلکه خانواده خودم هم میگن چرا طلا رو اینجوری کردن چرا فلان چیز رو نخریدن یا خانواده مادر شوهرم میگن فامیل هاتون چرا پول ندادن و هزار حرف دیگه 

بعضی وقتا به این فکر میکنم که کاش توی شهر خودمون ازدواج میکردم که آداب و رسوم یکی باشه 

درسته میدونم سوال جالبی نیست هر منطقه بد و خوب داره نمیشه تعمیم داد اخلاق یک نفر رو به کل آدم های او ...

اگر مورد خوبیه روش تحقیق کن انشالله خیر باشه ولی من بخوام زن بگیرم از شمال نمیگیرم البته قصد توهین به کسی رو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اگه خود طرف خوب باشه مشکلی نیس من خودم با شوهرم خیلی خوب هستیم ولی خانواده ها نه فقط خانواده ش ...

به خدا اگر خانواده ها سخت نگیرن و این رسم و رسوم ها نباش خیلی جوون ها خوشبخت تر هستن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اگر مورد خوبیه روش تحقیق کن انشالله خیر باشه ولی من بخوام زن بگیرم از شمال نمیگیرم البته قصد توهین ب ...

خوبختیاری باشید هرکس عقیده ای داره

[QUOTE=259375766]نه همه فامیلی نداریم از غریبه هم میاد.. دیگه خیلی غریب کمه معمولا اینجا.. معمولا دی ...

واسه جشن عقد گفتم خرج با داماده حالا چه مهمان شما چه خودشون

ولی عروسی هرکی مهمانی خودشو میگیره و مثلا تعداذی از خانواده و فامیل درجه یک شمارو هم بعنوان مهمان دعوت میکنن که خرجشون با داماده، شماهم عروسی خودتون از خانواده و فامیلای نزدیک دامادو دعوت میکنین... 

حنا داریم، معمولا طرف دختره میخوان عروسی بگیرن میگن جشن حنا هست

واسه جشن عقد گفتم خرج با داماده حالا چه مهمان شما چه خودشون ولی عروسی هرکی مهمانی خودشو میگیره و مث ...

اهان ممنون از راهنماییتون بعد مهریه اینا رو چی رسمشون چند سکه هست

اهان ممنون از راهنماییتون بعد مهریه اینا رو چی رسمشون چند سکه هست

اون بستگی به هر خانواده داره، ببین واسه داداشاش یا خواهراش چندتا گفتن، دیگه میفهمین چطوریه رسمشون

سعی کنید تا حدودی در مورد همین کالا و سکه از قبل تلفنی صحبت کنین که شب مهمانی یهو حرف های جدید تو ذوقتون نخوره.. کالا معمولا یخچال، تلویزیون و لباسشویی با پسره

شما آقایی؟؟میشه بپرسم چزا؟ دوس دارم بدونم دلیلتونو

بله اقا هستم ازدواج هم کردم مثال زدم فقط که اگر قرار بود ازدواج کنم باهاشون وصلت نمیکردم . دیدم شما گفتید بابلی هستید قصد توهین ندارم خدای نکرده . و قبول دارم همه جا خوب و بد داره  ولی در کل من شمال زیاد رفتم تقریبا همه جاش . ولی رفتار خوبی ندیدم ازشون . مخصوصا مازندران . بازم ببخشید 

اون بستگی به هر خانواده داره، ببین واسه داداشاش یا خواهراش چندتا گفتن، دیگه میفهمین چطوریه رسمشون س ...

در مورد کالا ما هم رسممون همین شده بعضیا چهارتیکه یا پنج تا هم دادن به داماد البته مثلا با همشهری وصلت کردن به توافق رسیدن اصلش همون سه چهار تیکس

بله اقا هستم ازدواج هم کردم مثال زدم فقط که اگر قرار بود ازدواج کنم باهاشون وصلت نمیکردم . دیدم شما ...

پایدار باشین

خواهش میکنم، برام جالب بود بدونم چطورن خانمای اینجا ک اینطور برداشت شده از کسی ک اهل اینجا نیس..