کی آدمهای فضول سرشون رو از ماتحت مون در میارن ؟..؟
دقیقا از کجا متوجه شدن منم....😒😏شوهرم گفت دیگه در مورد اینجور چیزا چیزی نگو فک کردن بگن شوهرم دعوام میکنه یا طلاقم میده ولی از کوری چشمشون خیلی اروم گفت دیگه حرفی نزن🙄🤗
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
نمیدونم اخه از اقوام نزدیکش هیچ کس تو سایت نیستن نمیدونم کی بوده هر چی هم ازش پرسیدم بهم نگفت