2777
2789

من که تصورم نسبت بهش کلا عوض میشه 🥴🥴

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

سایت عمومیه..

ولی خب به نظرم بره بخونه مطالبشو مشکلی نیست و اوکیه.. ولی عضو شدن یه جوریه 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نی نی سایت نیست اما اگه مشکلی پیش بیاد مثلا نظرسنجی در مورد رستوران ها یا هتل های یه شهر میخونه

اگه بیا تو تاپیک ها شرکت کنه و اکانت داشته باشه چی ؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

وقتشو نداره مطمئنم

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
سایت عمومیه.. ولی خب به نظرم بره بخونه مطالبشو ولی عضو شدن یه جوریه 

منظورم داشتن اکانته ..

اگه بیا تو تاپیک ها شرکت کنه و اکانت داشته باشه چی ؟

چه نوع تاپیکی اینم بگو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه نوع تاپیکی اینم بگو

کلا اینجا یا مادر شوهر خواهر شوهر جاریه یا خیانته یا بارداری یا حس ششم ...تاپیک های فوق زنونه