من شوهرم تو سایت نیست ولی نمیدونم کی در مورد پدرش تاپیک زدم شات گرفته بود براش فرستاده بود.قشنگ ب من نشون داد
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا مردایی که خودشون دوست دارند وسط جمع زنونه بتابن را دوست ندارم .
خیلی شخصیت پایینی دارند و مردونه به نظر نمیان
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
شوهرم اصلا از این چیزا سردرنمیاره و کلا هیچی از گوشی بلد نیست، فقط میره دیوار و کلیپای اینستارو نگاه میکنه دیگه هیچی بلد نیست. حتی اسنپ هم خودم براش میگیرم بااینکه چندساله گوشی دستشه
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد