2777
2789
عنوان

اگه متوجه بشید شوهرتون تو نینی سایته چیکار میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 48 پست

من شوهرم تو سایت نیست ولی نمیدونم کی در مورد پدرش تاپیک زدم شات گرفته بود براش فرستاده بود.قشنگ ب من نشون داد

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم شوهر من پژواکه . اگه عضو بشه پروانه صداش میزنم🤣

دور از شوخی چه اسم زیبایی دارن..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

چنین مردی از چشمم میوفته 

اصلا مردایی که خودشون دوست دارند وسط جمع زنونه بتابن را دوست ندارم .

خیلی شخصیت پایینی دارند و مردونه به نظر نمیان

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

شوهرم اصلا از این چیزا سردرنمیاره و کلا هیچی از گوشی بلد نیست، فقط میره دیوار و کلیپای اینستارو نگاه میکنه دیگه هیچی بلد نیست. حتی اسنپ هم خودم براش میگیرم بااینکه چندساله گوشی دستشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من شوهرم تو سایت نیست ولی نمیدونم کی در مورد پدرش تاپیک زدم شات گرفته بود براش فرستاده بود.قشنگ ب من ...

کی آدمهای فضول سرشون رو از ماتحت مون در میارن ؟..؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕