78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8606 عنوان ارتباطتتون با کلاغا چطوره خخ 104 بازدید | 11 پست با غذا نشستم تو پارکاومدن سمتم...نمیترسیدن اصلااصلا از کجا فهمید غذاست...خیلی باهوشندنبالم میومد:) اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜 1404/09/23 | 22:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همبند عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4578 من خیلی به کلاغ ها علاقه دارم و به رفتارهاشون توجه می کنم و لذت می برم.تو فضای باز دقتشون تو پرواز و فرود دقیق با زاویه متناسب و متناوب شون رو میبینم و کیف میکنم.
مرررريم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2231 عاشق کلاغم بخصوص قار قارشون ، خوش یمن هست برام IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8606 من خیلی به کلاغ ها علاقه دارم و به رفتارهاشون توجه می کنم و لذت می برم.تو فضای باز دقتشون تو پرواز و ... ارهبه شدت باهوشنمثل ادم دنبالم میومد اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8606 عاشق کلاغم بخصوص قار قارشون ، خوش یمن هست برام چ جالب اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8606 راننده مدرسم توی خونش کلاغ داره تو قفسن بیچاره چرا قفسساینا ک زینتی نیستن حس بد گرفتم اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 521 بیچاره چرا قفسس اینا ک زینتی نیستن حس بد گرفتم دیوانس پسرهمیخوای بیشتر بگم؟
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8606 دیوانس پسرهمیخوای بیشتر بگم؟ نه عصابم خورد شد خخاگه مریض و بال و پر شکسته بود یه چیزیمثل باغ وحش که اکثر حیوونا یه مشکل خاص دارن ولی این اقا باید بره روانپزشک اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 521 نه عصابم خورد شد خخ اگه مریض و بال و پر شکسته بود یه چیزی مثل باغ وحش که اکثر حیوونا یه مشکل خاص د ... منو دیوونه کرده.. دوست ندارم این سرویس مدرسم باشه.. خانوادم اهمیت نمیدن.. تاپیک هم زدم که یخورده درد دل کنم تایید نشد🙂راستی سگ وحشی هم داره