2777
2789
عنوان

اگه متوجه بشید شوهرتون تو نینی سایته چیکار میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش می‌شد اقایون هم به سایت اضافه میشدن اینجوری شاید بهتر میتونستن ی سری از خانم هارو درک کنن 

خدا داند پشت اکانت های مهسا و ژینا و..چندین و چند ممد و سعید و... نشسته😅

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
کی آدمهای فضول سرشون رو از ماتحت مون در میارن ؟..؟

دقیقا از کجا متوجه شدن منم....😒😏شوهرم گفت دیگه در مورد اینجور چیزا چیزی نگو فک کردن بگن شوهرم دعوام میکنه یا طلاقم میده ولی از کوری چشمشون خیلی اروم گفت دیگه حرفی نزن🙄🤗

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

وای چه ضایع🤣🤣🤣

☹☹☹

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

مرسی مهربون بعضی ها میگن اسمش قشنگه خاصع چند نفر هم تو سایت گفتن چه مسخره پژواک مسواک😐🤣🤣🤦‍♀️

فاز کسایی که اسم دیگران و مسخره میکنن درک نمیکنم میتونی دوست نداشته باشی و چیزی هم راجبش نگی

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
از اون موقع به بعد پارمیدا صداش میزنم😁

😅😅😅 اتفاقا تو سایت چندتا آقا هستن که خیلی خوب تو بعضی از مسایل مثل املاک و اینا راهنمایی میکنن.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
حتما از قوم خودش بوده

کاشکی طرف هوش سرشارش رو جاهای دیگه صرف میکرد 😅

حتما از قوم خودش بوده

نمیدونم اخه از اقوام نزدیکش هیچ کس تو سایت نیستن نمیدونم کی بوده هر چی هم ازش پرسیدم بهم نگفت

خدا داند پشت اکانت های مهسا و ژینا و..چندین و چند ممد و سعید و... نشسته😅

اره اما اونا ی مشت بچه هستن ک میان فقط کرم میریزن و تاپیکای مثبت هجده میزنن 

منظورم از اقایون مردای متشخص بود ک بیاد مثل آدم تاپیک بزنه و تو تاپیکا مثل آدم راهنمایی کنه 

خوشحال میشم می بینه اینجا عین من زیاده ک از مادر شوهر و خواهر شوهر نالانن😅 چون گاهی وقتا میگه چرا ع ...

فکر کن آقایون تاپیک بزنن ..باجناقم همش خودشو برام میگیره چیکار کنم حالشو بگیرم😅