2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

5092 بازدید | 178 پست

یه جاش میگه پسرش وارد ۷ سالگی شده 

بعد میوفته تو حوض میمیره

دوسال از اون ماجرا میگذره و دیگه بچه دارنمیشه 

بعد میگه هنوز باورم نمیشه ۶ ساله از ازدواجم میگذره و وارد ۲۲ سالگی شدم در صورتی که بیشتر بوده 

سوتی داره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

میخاستم بخونم ارزش داره یان

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی تاریخ و زمان خیلی داره این رمان 

فقط یه رمان معمولی عامه پسنده  اصلا ساخت سریال ازش واسم قابل درک نیس

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

سوتی تاریخ و زمان خیلی داره این رمان فقط یه رمان معمولی عامه پسنده اصلا ساخت سریال ازش واسم قابل در ...

دقیقا خیلی جاهاسوتی داره 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نه پسرش مدرسه نمی رفت و ۵ سالگی مرد

من اتفاقا وقتی می خوندم تمام تاریخ ها رو چک میکردم اون زمان

اشتباه نداشت

تو کتاب رو داری میخونی یا از کانالی پیجی جایی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میخاستم بخونم ارزش داره یان

خیلی قشنگه🥹

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

کلا محبوبه فکر کنم ۷ سال زندگی‌کرد با رحیم

۲۲ سالش بود طلاق گرفت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه پسرش مدرسه نمی رفت و ۵ سالگی مردمن اتفاقا وقتی می خوندم تمام تاریخ ها رو چک میکردم اون زماناشتباه ...

اسکرین شاتشو میفرستم گفته بود ۷سال

نه پسرش مدرسه نمی رفت و ۵ سالگی مردمن اتفاقا وقتی می خوندم تمام تاریخ ها رو چک میکردم اون زماناشتباه ...

کانال