2777
2789
عنوان

کیا ماسین سنگین دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه مزایا ومعایبش وبگین

مزایاش که خیلی خوبه.عیبش هم همین که همسرت ازت دوره مسئولیت گردن خانم میفته بیشتر.البته کامیون پدرمه.خدای نکرده تصادف م جاده هم هست زبونم لال

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به امید خدا  من شوهرم ماشین سنگین داره بعضی وقتا یه هفته ده روز هم نمیاد خونه

اگه دوست دارید یکم به من اطلاعات بدین مثلا سختیای کار وچیزایی که باید بدونیم از کار اینو میدونم هر کاری سختیای خودش رو داره

تو شهر خودش درامدی نداره باید بره شهرهای دیگه اینجوری درامدش خوبه

ن اونم میره ولی خب شهرا اطرافش ن دور ولی بازم خوبه خداروشکر . اون یکی دوستش همه جا میره ولی خب ترس و استرس زنش بیشتره خیلی نگران میشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
به پولش میارزه؟انشالله همیشه تنشون سالم باشه ایناش زیاد مهم نیست به نظرم البته شاید شما نظر دیگه ای ...

تا حال بهش فکر نکردم ولی چون بابام ماشین داره تا حالا درمورد درآمدش چیزی نگفته و نمیگه😂 

ولی  چون اصلا خونه نمیمونه همش دور کارشه بالای ۱۰۰تا داره 

البته به وضع بار هم بستگی داره مثلا بعضی مواقع خیلی خوبه گاهی هم افتضاحه الانم با وجود اینکه همه داره به سنگین روی میارن داره بد تر هم میشه

کاربری دست دو نفره

منم خیلی دوست دارم داشته باشیم انشالله اگه خداخاست میگیریم  ولی دوست شوهرم داره خیلی خوبه براش ...

انشالله به زودی میخرید ما هم تا خرخره تو وام داریم میریم چندتا وام قراره تا ماه دیگه بگیریم ولی یکم استرس دارم  

قراره وقتی ماشین خریدیم راننده بگیریم در کنارش همسرم هم کار رو یاد بگیره

ببنظرم اگه اول همسرتون یاد بگیرن بهتره چون هیچ راننده ای دلش واسه کسی نمیسوزه میزنه خراب میکنه ماشینتون رو باز هم هر وی خودتون صلاح میدونین

کاربری دست دو نفره

انشالله به زودی میخرید ما هم تا خرخره تو وام داریم میریم چندتا وام قراره تا ماه دیگه بگیریم ولی یکم ...

قربونت همچنین عزیزم 

خدابزرگه انشالله میخرید و براتون رزق و روزی خوبی باشه نگران نباش 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
تا حال بهش فکر نکردم ولی چون بابام ماشین داره تا حالا درمورد درآمدش چیزی نگفته و نمیگه😂  ولی ...

عه نمیدونستم انقدر زیاد داره میشه ما چهار ساله می خوایم بخریم ولی متاسفانه تا پول جور میشد ماشین گرون میشد خیلی خریدن ماشین سخت شده

ببنظرم اگه اول همسرتون یاد بگیرن بهتره چون هیچ راننده ای دلش واسه کسی نمیسوزه میزنه خراب میکنه ماشین ...

درسته حرفتون رو قبول دارم ولی همسرم میگه یه چندماه راننده میگیذم خودمم کنار دستش میشینم یاد میگیرم دیگه چاره ای نداریم چون همسرم میگه من شاگردی نمیرم