2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5133 بازدید | 178 پست
من عاشق شب سرابم، معرکه اس، اصلا دیدگاهت، نسبت به محبوبه عوض میشه همه چیزو از زبون رحیم هم می‌خونی و ...

😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄

کاش سنتون هم میگفتید.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا خب دلش تنگ میشه ، ببین شب سراب بخونی خیلی از دست محبوب عصبی میشی و دلت برا رحیم و مادرش میسوزه

شب سراب فقط ماسمالیه الکی و بیخوده 

من تا نصفه خوندم دیگه نتونستم بخونم نویسنده انگار میخواد به شعورت توهین کنه خیانت و کتک و اینا رو به طرز احمقانه ای توجیه میکنه

داخل رمان خود بامداد خمار هم وقتی میخونی میفهمی نگاه محبوبه تقریبا از بالا به پایینه و هر دو مقصرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره ازدواج می‌کنه ولی یادم نیست اسم شوهرش چیه،میشه زن دوم یه مرد،به خواست زن اول اون آقا که خودش ...

چرا طلاق گرفت ؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چیشد که اصلا شد زن سومممممم؟! مگه منصور عاشقش نبود؟!

زن منصور نمیشه...میشه زن رحیم نجار....بچه دار میشه...بچه اش میمیره....میگه رحیم میرفته عرق خوری و خانم بازی

ازش جدا میشه

از اون طرف منصور زن میگیره بعد یه زن دیگه هم میگیره بعدشم محبوبه خانم میشه زن سومش

منصور پسرعموی محبوبه ۳ تا زن گرفت ولی رحیم نجار نباید به کسی نگاه میکردمحبوبه که از نگاه کردن رحیم ب ...

دقیقا وقتی که فامیل رحیم به شب اومدن خونشون و محبوبه داشت دق میکرد 

چقدر از رحیم بدم اومد 

اما وقتی شب سراب خوندم و به قسمت اون شب که مهمون اومد براشون و نوه خاله رحیم همون دختره که مامان رحیم خاست برا رحیم بگیرتش، اصلا پشمام ریخت از قضاوت محبوبه

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
چرا طلاق گرفت ؟

رحیم کتکش میزنه که خونه و مغازه رو به نامش بکنه.خیانت هم میکرد و اینم دیگه بچه دار نمیشد.... دیگه سر عقل اومده بود و تب و تاب عاشقی از سرش میفته وقتی کتک های آخر رو میخوره 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا وقتی که فامیل رحیم به شب اومدن خونشون و محبوبه داشت دق میکرد چقدر از رحیم بدم اومد اما وقتی شب ...

یعنی رحیم با دختره تاصبح دعای ندبه میخوندن؟

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
رحیم کتکش میزنه که خونه و مغازه رو به نامش بکنه.خیانت هم میکرد و اینم دیگه بچه دار نمیشد.... دیگه سر ...

محبوبه عاشق رحیم نجار شد...بابای خودش دوتا زن داشت...پسرعموش منصور که همه داستان ازش تعریف میکرد ۳ تا زن گرفت

نگاهش از بالا به پایین بود

زن منصور نمیشه...میشه زن رحیم نجار....بچه دار میشه...بچه اش میمیره....میگه رحیم میرفته عرق خوری و خا ...

منصور هنوزم دوستش داره با وجود زن سوم؟! 

و آیا هیچ وقت محبوبه و رحیم همدیگرو می‌بینن؟!