2777
2789
عنوان

رفتارپسرم تو مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 83 پست
اکثرا ضربه بدی میخورن.من منطقی گفتم شما اگر مشکلی داری به مربی مهد بگو که وظیفه کنترل بچه هارو داره ...

💕💕💕

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس اخلاق و رفتار پسرت رو میدونی خودت یکی مثل پسر من ک خیلی آرومه اگه کسی مثل پسر شما بی اجازه به ...

حق میدم بهشون اما خب منم تقصیر ندارم... چون من که اونجا نیستم اینام هفت سالشون بیشتر نیست.... معلمشون باید حواسشون باشه

این بچه ها اگه با محبت باهاشون برخورد بشه درست میشه.....یکی تو کلاس دخترم هست .....دخترم میگه ملیکا خیلی بی ادب همش حرف های زشت میزنه هیچکی باهاش دوست نمیشه....تو کلاس دخترم کلا ۸ نفرن...هیچکی باهاش دوست نیست...به معلم شون گفتم ...گفت آره این خیلی دختر پرو و بی ادبی و پدر و مادرش طلاق گرفتن با مادر بزرگش زندگی می‌کنه خیلی دلم به حال بچه سوخت....رفتم مدرسه تو حیاط دیدم تنها واسه خودش بازی می‌کنه صداش کردم بهش گفتم تو خیلییی خوشگلی ...یه کاری کن زبونت و حرفهات هم مثل خودت خوشگل باشن به خدا همچین از خوشحالی می‌خندید واقعا هم نازه....بعد دخترم و صدا کردم گفتم با ملیکا دوست باش با هم بازی کنین ....دخترم میگه دیگه حرف زشت نمی‌زنه میگه دهنم زشت میشه....اگه میرفتم دعواش میکردم بیشتر لج میکرد

بجاش اینو میزنن و زور میگن بهش اینم خیلی بده بخدا مثلا رو دیوار پره میخه لباس کامواییش تمام پاره ش ...

اونوقت شما کاری نکردی؟؟همینجور نگاه وردی بچت از زیر میز بیاد بیرون؟؟نرفتی یکی بزنی پس کلش و پرتش کنی از نیمکت بیرون تا بچت در بیاد؟؟باید به ناظم یا مدیرشون یا معلمشون بگی شرایط اینجوریه واین بچه خیلی پرروعه دیگه اونا نوبتی میکنن که یک هفته در میون بچه ها نوبتی سر میز بشینن.این ازون پرروهاست حالا ته نشونده باشه بیخود کرده تکون نمیخوره که اونیکی بیاد بیرون.مگه نمیکت مال باباشه؟؟باید به معلمشون بگی که حواسش باشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

مشكل ما جايي شروع ميشه كخ بخاطر حرف يه تزم بي خىد كه حتي نميدونه طرفش يه بچه است بچه خودمون تحت فشار قرار ميديم

عزيزم اينا بچه هستن به خودت و بچت استرس الكي نده بگو خانم ميخواي بچت برار تو كارتن بياد مدرسه 

خوب مدرسه و مهد و ...جايي كه بچه ها با هم ارتباط ميگيرن و رفتار كردن بد و زشت و خوب ياد ميگيرن 

به پيرت ايترس نده فقط بهش بگو پسرم با كسي كار نداشته باش 

با معلمش صحبت كن ببين حقيقت چيه و برا بچه ها توضيح بده و براي والدينشون

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
اونوقت شما کاری نکردی؟؟همینجور نگاه وردی بچت از زیر میز بیاد بیرون؟؟نرفتی یکی بزنی پس کلش و پرتش کنی ...

وای عزیزم آرومتر

اونم بچس از رو بدجنسی که اینکارو نکرده

من اونجا نبودم که بخوام تذکر بدم اگخ بودم هم حق نداشتم بچه طفل معصوم رو بزنم☹

فرداش رفتم گفتم آرسین جان یه چن روزی شما بشین ته میز

به همین راحتی

مگه میدونه جنگه که بچه مردم رو بزنم؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اونوقت شما کاری نکردی؟؟همینجور نگاه وردی بچت از زیر میز بیاد بیرون؟؟نرفتی یکی بزنی پس کلش و پرتش کنی ...

ٱروم باش عزیزم هردو بچه هستن بزرگتر باید بزرگتری کنه اصلا اتفاق مهمی نیفتاده بچه ها همیشه سر جا دعوامیکنن

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

منمن یبار خودم حیاط مدرسه بودم یکی از بچه ها کی تپلی مپلی هم بود 😍طفلی باذوق اومد پسر من بغل کرد دستش کشید رریم توصف همه اینکاراش از ذوق بود ولی پسر من ناراحت شد گفت اذیتم نکن من با پسرم صحبت کردم ک اذیتت نکرد میخاس باهات دوست شه 

باید با بچه هاشون حرف بزنن متاسفانه بعضیا فقط منتظرن یکی انگشتش بخوره ب بچش دعوا..

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
بیچاره پسرم ک ی مادر خونسرد نداره هم ب خودم فشار میارم هم به اون بیچاره

نگو اينطوري قوي باش پرو باش اداي ادمهاي مظلوم در نيار 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

اعتماد به نفس داشته باش و برو دنبال بچه ات و از خرف كسي هم نترس و نهجالت بكش هركي هم حرف زد بگو بچه ان و ما نميدونيم چ اتفاقي افتاده بهتره اگ حرفي هست به اوليا مدرسه بگيد اونا خودشون بررسي كنن اصلا از خودت ضعف نشون نده