2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر تجویز کرد؟ من اقدامم واسه بارداری وحالم بده ولی میترسم قرص بخورم از طرفی حالم خوب نمیشه

آره من دکتر تجویز کرد نخوردم دیگه الان حالم خیلی بده دیروز رفتم دکتر مغز و اعصاب دکتر گفت استفاده کن امروز شروع کردم

آره من دکتر تجویز کرد نخوردم دیگه الان حالم خیلی بده دیروز رفتم دکتر مغز و اعصاب دکتر گفت استفاده کن ...

من فردا میرم دکتر زنان ببینم چی میگه

آسنترا روزی یک چهارم باید مصرف کنی یا هی بیشتر میکنه دوزش رو؟

ممنون عزیزم

بیا گلم لینگ تاپیکم

همین اولم هست توی لیست تاپیکام مشخصه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16840031/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%85?postId=392904374

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دکتر تجویز کرد؟ من اقدامم واسه بارداری وحالم بده ولی میترسم قرص بخورم از طرفی حالم خوب نمیشه

تاپیکی ک بالا لینکشو فرستادم بخونید

جوابتونو میگیرید🌸🩵

گلم یه تاپیک در موردش دارم🩵🌸بخون خیالت راحت شهلینکشو پیدا کنم اینجا میذارم

عزیزم میشه اگه جواب سوالمو میدونی بگی

من آلپرازولام میخوردم قبلا  ولی واسه اقدام ۹ ماهه گذاشتم کنار. هیچ قرص دیگه ای روم اثر نمیذاره. مصرف این قرص قبل بارداری و تو اقدام به نظرت مضره؟

تاپیکی ک بالا لینکشو فرستادم بخونیدجوابتونو میگیرید🌸🩵

عزیزم شما روانشناسید من بارداری ناخواسته داشتم جرئت سقط هم نداشتم گذاشتم موند الان به شدت افسردم الان یک لحظه آرامش ندارم چکار کنم بنظرتو

عزیزم میشه اگه جواب سوالمو میدونی بگیمن آلپرازولام میخوردم قبلا ولی واسه اقدام ۹ ماهه گذاشتم کنار. ...

ببین الپرازولام جزو داروهاییه ک وابستگی برا جنین ایجاد میکنه بی قراری و....

یه زمانی خانم ناخواسته باردار شده

نمیخواد سقط کنه

روانپزشک و روانشناسش مجبور میشن کنترل اوضاع رو دست بگیرن

یه زمانی هست

مثل شرایط شما

در اقدامی

باردار نیستی!

اولویت درمانه بعد اقدام به بارداری🌸

من نمیدونم مشکل شما چی بوده

حتی حس میکنم درمان رو شاید وسط راه ول کرده باشید

اما بدونید

اینکه بگید نه دارو نمیخورم بذارید کنار

یهویی بیوفتید تو اقدام

باردار شید

بعدش شرایط رو برا خودتون سخت میکنید

اینکه درمان شما کامل شه

بعدش با هماهنگی روانپزشکت دارو رو قطع کنی و اقدام به بارداری کنی منطقی تره

ببین الپرازولام جزو داروهاییه ک وابستگی برا جنین ایجاد میکنه بی قراری و....یه زمانی خانم ناخواسته با ...

مشکلم اینه پنیک میشم و آلپرازولامم همیشه مصرف نمیکردم همون موقع که حالم بد میشد مصرف میکردم. 

درمانم جوری نبود که تمومی داشته باشه پنیک لعنتی ولم نمیکنه الانم