2777
2789

اصلا دوست ندارم برم

خیلی حس پوچی دارم

دختره ۵ سال از من کوچیکتره

قشنگ میتونم ببینم خانوادم وقتی میبینن بقیه ازدواج کردن چقدر برای من غصه میخورن میگن ۲۴ سالته نه کاری میکنی نه عاقبتی🫤😂

اصلااا دلم نمیخواد برم 

کاش میشد نرفت

یه ماه دیگس

حس خیلی بدیه ببینی کوچیکتر از تو داره توسط یکی ساپورت میشه تشکیل خانواده میده ولی تو هنوز تو زندگی بلاتکلیفی و خانوادت مدام فشار میارن بهت🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سرکار حتما ن رفتی دانشگاه نه کار داری ن ازدواج میکنی نه برنامه ای داری ک خانوادت گیر میدن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
برو سرکار حتما ن رفتی دانشگاه نه کار داری ن ازدواج میکنی نه برنامه ای داری ک خانوادت گیر میدن

چرا دانشگاه رفتم یکی دو ساله درسم تموم شده ولی تدریس دوس ندارم رشتم زبان بود

داستان زندگی هر ادم با دیگری فرق میکنه هیچوقت مقایسه نکن😡😡اگر همیشه این کار می‌کنی سعی کن درمانش ک ...

عشقم من تو تاپیک شما بودم

مرسی از درکت

داستانا متفاوته من مقایسه نمیکنم اما از نگاه های خانواده و اطرافیان وایب خوبی نمیگیرم!

خب نرو یه حرفی میزنن شاید ناراحت بشی خودتم همین الان ناراحتی حالا من خودم شوهر نمیخاستم نوه خالم ۱۷ سالش بود قراااار بود عقد کنن که آخرم نکردن هی حرف از شوهر اون میزد که خیلی خوبه وسطش میگفت ایشالا برای توعم پیش میاد هی میخاستم بگم نه مرسی من تمایلی ندارم انقدر زود برم وسط زندگی و مشکلاتش میگفتم حالا میگه از حسودیشه میزنه تو ذوق ما