2777
2789
عنوان

عروسی یکی از فامیلای مامانم دعوتیم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 41 پست
چرا دانشگاه رفتم یکی دو ساله درسم تموم شده ولی تدریس دوس ندارم رشتم زبان بود

خب باید بری دنبال کار کلا داری با بقیه مقایسه میشی ک فلانی ازدواج کرد فلانی ک ازدواج نکرده داره کار میکنه یا اون یکی ک مجرده داره کارهای مهاجرتشو اوکی میکنه تو بدبختی گیر افتادی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنی نداری که آخه 

اما حق بهت میدم منم بیشتر اونایی که ازم کوچیکترن ازدواج کردن هر دفعه مامانم با یه حسرتی به من نگاه میکنه همه نگرانیش برای اینه که من ازدواج کنم و این آزارم میده

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

24سال ک هنوز بچه ای 😅 خانواده ها کلا وقتی عروس میشه میرن توفاز و... ب فکر پیشرفت باش ب وقتش ادمش پیدا میشه 

برای عروسیم ذوق داشته باش اتفاقا ب خودت برس و خوش بگذرون مگ چندسالته این فکرارو داری 😐بنداز دور این چرندیاتو از زندگیت و جوونیت لذت ببر دختر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عشقم من تو تاپیک شما بودممرسی از درکتداستانا متفاوته من مقایسه نمیکنم اما از نگاه های خانواده و اطرا ...

ممنون از حضورت💕

پس اگر مقایسه نمیکنی 

این چیزا طبیعی 

وضع منو دیدی دیگه،ازدواج تو سن کم اینجوریه!

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

سنی نداری که آخه اما حق بهت میدم منم بیشتر اونایی که ازم کوچیکترن ازدواج کردن هر دفعه مامانم با یه ح ...

اصلا تو مجلساشون ک میری حالت بد میشه

ی نگاهای سنگین

یا فقط ب کسی ک متاهله اهمیت میدن

یه مشت دهاتی خاک بر سرن ک ۱۸ سالگی شوهر کردن و ارزش ادمو ب ازدواج میدونن

مگه سینگلی حسادت داره؟😂😂

سینگل که نبود میگفتم اگه من جوابشو بد بدم یا بگم نمیخام و ازدواج چیه دیگه با خودش میگه حتمن حسادت نوه اش رو میکنم که زودتر من یه شوهر خوب پیدا کرده خلاصه دهن منو سرویس کرد حالا آخرم ازدواجه بهم خورد 

سینگل که نبود میگفتم اگه من جوابشو بد بدم یا بگم نمیخام و ازدواج چیه دیگه با خودش میگه حتمن حسادت نو ...

یه سریاشون زندگیاشون بگاییه فقط شو آف میکنن و پز میدن و حفظ ظاهر میکنن اما در اصل راضی نیستن و دیگران ک احمقن فک میکنن اینا خیلیییی خوشبختن