2777
2789
عنوان

رفتارپسرم تو مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 83 پست

بهترین راه اینه ک تشویقش کنید،مثلا از معلمش بخواید بهش ستاره بده سر کلاس و تشویقش کنن بابت این ک امروز بقیه بچه ها رو اذیت نکرده و... تا کم کم از سرش بیافته،الانم ممکنه پسرتون برا جلب توجه پیش دوستاش این کارا رو میکنه

خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همتون ممنونم ک اومدید تو تاپیکم من اصلا مادر بیخیالی نیستم میدونم ک پسرم تعامل بلد نیست اما مادرا ...

بچت سالمه.هیچیش نیست.باهاش بیشتر حرف بزن.در این خصوص فیلم و کتاب بهش نشون بده.ازش قول بگیر که دست ب کسی نزنه.خودتم کمتر برو اونجا سرویس بگیر

از همتون ممنونم ک اومدید تو تاپیکم من اصلا مادر بیخیالی نیستم میدونم ک پسرم تعامل بلد نیست اما مادرا ...

شما نگران نباش من قول میدم حل بشه 

یک هفته کاری بهش نداشته باش و در این رابطه باهاش حرف نزن.

بعد ازیک هفته با معلم صحبت کن ازشون بخواه سر کلاس با همه دانش آموزا راجب نحوه تعامل و دوست شدن و محبت کلامی و ... حرف بزنه و مخاطب همه دانش آموزان باشن 

استرس برای خودتون هم خوب نیستا 🌱

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
دقیقا.منم باردار بودم خیلی دلم شکست تا خونه اشک ریختم.بع ۴ ماه دقیقا اومد تو مدرسه دخترم اسم بچشو نو ...

حالا من انقد بچه هارو دوس دارم

میگم خب اینام مث بچه خودم

ظهر که بچمو میبرم لباس همشونو میزنم به چوب لباسی

انقد ذوقشونو میکنم خاله خاله میکنن بهم

بعد میرم تو میزشون که لباساشونو بزنم چوب لباسی اینا میرن زیر میز که من راحت برم

میگم ای خدا جوجه رنگیا بیایید بیرون اذیت میشید🥰🥰

ینی انقد همشونو دوس دارم

ولی بخدا بعضیا سنگدلن انگار فقط بچه خودشون،آدمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم پشت بچه اتم باش نمیگم بقوله همه رو بشور بزار کنار ولی حواست به بچتم باشه که یه وقت توسط خودت یا دیگران سرخورده نشه بعضیا نمیفهمن اینا بچن دیگه چاره ای نی 

چطور میگی مدرسه غیرانتفاعیه که این اتفاقات میفته

چرا پیگیری نمیکنی از طریق معلم و ناظم

اصلا تو مدرسه غیرانتفاعی بچه ها یک لحظه دور از چشم ناظم نییتن ک همدیگه رو چنگی کنن !!!

(    )
چطور میگی مدرسه غیرانتفاعیه که این اتفاقات میفته چرا پیگیری نمیکنی از طریق معلم و ناظم اصلا تو مدر ...

چون میدونم پسرم با بچه های دیگه ور میره. همش میخواد تو دید باشه همش میخواد همه باهاش بازی کنن.. خوب باهمه کار داره

حالا من انقد بچه هارو دوس دارم میگم خب اینام مث بچه خودم ظهر که بچمو میبرم لباس همشونو میزنم به چو ...

اکثرا ضربه بدی میخورن.من منطقی گفتم شما اگر مشکلی داری به مربی مهد بگو که وظیفه کنترل بچه هارو داره اصلا ب خودم بگو چرا به بچه ۵ ساله گارد میگیری.جالبه دخترش وسط بحث گریه کرد گف اون دوستمه دعواش نکن  به بچش اموزش داد که تا عمر داری مادرت باید حقت رو بگیره خودت بشین تماشاگر باش.ازین موارد زیاده امیدوارم قبل مادر بودن یه انسان باشیم ی انسان اگاه.شما از مهربونیتونه.منم بچه های همه رو‌مث بچه خودم دوس دارم.ذات بچه پاکه

چون میدونم پسرم با بچه های دیگه ور میره. همش میخواد تو دید باشه همش میخواد همه باهاش بازی کنن.. خوب ...

خب پس اخلاق و رفتار پسرت رو میدونی خودت

یکی مثل پسر من ک خیلی آرومه اگه کسی مثل پسر شما بی اجازه بهش دست بزنه خییلی ناراحت و اذیت میشه

ب مادرای دیگه هم حق بده

(    )