2777
2789
عنوان

رفتارپسرم تو مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 83 پست

بچه خواهر من ديروز كتابش يادش رفته ببره معلم بهش گفته ١٥منفي بهت ميدم اينم ترسيده گريه كرده ارنم گفته گريه مردي ٥تا منفي ديگ شد ٢٠تا منفي اينم اومد خونه ناراحت كه اقا معلم به من ٢٠منفي داده 

خواهرممم گفت نترس منفي داده داده برا چي گريه كردي مهم امتحاناتتت اصلا ديگ نترس 

امروزم رفته مدرسه گفته برا چي اشك بچه من دراورده ٢٠منفي ديگ چيه بگ منفي دادم و ...خلاصه اونام گفتن حق با شماست تذكر ميدي م

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

شما بايد مدافع بچه ات باشي و نترسي و پيگيري كني بببيني مشكل كجاست و با پسرت اگ مشكلي داشت از راهش برخورد كني نه اينكه هي بهش استرس بدي 

گناه داره بچه اون قلبش كوچيكه مگ چقد گنجايش داره اخه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق میدم بهشون اما خب منم تقصیر ندارم... چون من که اونجا نیستم اینام هفت سالشون بیشتر نیست.... معلمشو ...

صددرصد همینطوره

داخل کلاس ک بعید میدونم این اتفاقا بیفتع

حتما ب ناظمشون تذکر بده

یگو صورت پسرم چنگی بود تا بیشتر حواسشون جمع باشه

احتمالا زنگ تفریح بوده

(    )
همین حرفای پسرت رو ب مادرا بگو و بگو مدرسه میان تا بزرگ بشن تجربه کنن نمیشه حصار دورشون کشید

یعنی چی این حرف؟ یعنی بچه ها رو اذیت کنه که حصار نشه یه وقت؟ اگه یه نفر بود می گفتیم اشتباه شده . میگه همه میگن. 

بچه منو یکی اذیت میکرد استرس گرفته بود هر روز اعصابش خورد . معلمش هم قبول داشت اون بچه الکی اذیتش می کنه ولی چون پارتش قوی بود کاری باهاش نداشتن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دختر من دختر آرومیه . با کسی هم کاری نداره . ولی تو کلاس یک در ده یه بچه هایی پیدا میشن مثلا اذیتش می کنن . من خیلی خیلی ناراحت میشم . تا حالا به والدین نگفتم چون می دونم انکار می کنن . یا میگن بچس . ولی من وقتی می بینم دخترم بعد مدرسه ناراحته یا گریه می کنه که فلانی زدتش که معدودن این جور بچه ها . واقعا قلبم آتیش می گیره. درک کنید مادرا رو شما هم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یعنی چی این حرف؟ یعنی بچه ها رو اذیت کنه که حصار نشه یه وقت؟ اگه یه نفر بود می گفتیم اشتباه شده . می ...

میگه بچم بغلشون میکنه کتک ک نمیزنه اون بچه باید بیاد مدریه تا یاد بگیره بمونه خونه ک یاد نمیگیره

تاریخ شروع لاغری ۱۴۰۱.۰۷.۷       وزن شروع ۹۴.۳۰۰ وزن فعلی ۸۷.۶۰۰

کلا از تاپیکهات فهمیدم بچه ات بوس و بغلو خیلی دوسداره زودتر براش همدم پیدا کن   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
😂😂😂😂😂

پسرت الان سر کلاس داره بهت میگه ::

من بـــهـــــــــــــــانه می گیرم و

تــــــــــــــو

دهانـــــم را

با یک بـــــــــــــوســــــــه ببند…  

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟