2777
2789
عنوان

رفتارپسرم تو مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 83 پست

اون میخواد بابچه ها دوست بشه ولی بلد نیس،دقیقا مثل پسرمن....ازمعلمشون بخا که کمکش کنه،حواسش بیشتر بهش باشه..غیرانتفاعیه دیگه فک نکنم تعداد بچه ها تو کلاسشون زیاد باشه..معلم پسرمن وقتی دید نمیتونه با بچه ها ارتباط بگیره گفت هربار جاشو عوض میکنم،هرروز میزارم پیش یه نفربشینه ببینم باکس می‌تونه دوست بشه آنقدر این کارو کرد تا بلاخره یه دوست پیدا کرد..نگران نباش..بخاطر اینه که هیچوقت همبازی نداشتن

ن مهد نرفته بچه کوچیکم نداشتیم اصلا.. ب خدا هر لحطه صب و شب هروقت فکرشو کنی من و باباش داریم میگیم ب ...

از معلم بپرس اگه کسی نمیزنه فقط در حد لپ کشیدن وبغل گردنه اشکال ندارد به مادرا بگو بچند دیگه باهم بازی میکنن بگو اتفاقا پسرم می‌گفت تازه پسر شما اینا ازیت می‌کرده🤭🤭😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برخی رفتارا تو بعضی سنا طبیعیه ما فک میکنیم بچه غیر طبیعیه یه بچه شیطونه یکی اروم از دوتا بچه خوده ادم هیچکدوم شبیه هم نیستن زیاد سخت نگیر هرکی چیزی گفت بگو بچس نمیشه که دارش بزنم بچه اسمش روشه ببخشید دور از جونش نمیفهمن فقط اروم اروم یادش بده کاری به کار کسی نداشته باشه من همیشه ب دخترم اینو میگم 

اصلا ربطی نداره ک مهد نرفته .توی این ۳سال اکثر بچه ها مهد نرفتن .شما خودت از معلمش بخواه ک چند روز هواسش رو بده ک آیا واقعا پسرتون همچین کاری رو میکنه وبعد دنبال راه چاره باشید.شاید بچه ها اذیتش میکنن و بخواد از خودش دفاع کنه.

بعضي از بچه ها اين عادت رو دارند! پسر منم ميگه ماما يكي تو كلاسمون هست همه رو ميزنه. پسر منم  رو هم زده ولي به مادرش چيزي نگفتيم، بهتره در اين جور مواقع مشكل در مدرسه حل بشه و معلم خودش حل كنه واگر درست نشد به مادرش اطلاع بدن. نه اينكه هر روز يكي از اوليا بياد به مادر بچه تذكر بده. ببريد مشاور تو خونه باهاش صحبت كنيد تا ترك كنه . چون اينجوري بحه ها ازش فاصله ميگيرن و منزوي ميشن. 

شما ادم بافرهنگی هستی.دختر من این اتفاق براش تو مهد افتاد.مادر ی بچه جلو چشم من بچمو کشید کنار گفت ت ...

اره یه بار یکی از مادرا اومد با یه حالت وحشی جلوی یه بچه رو گرفت داد میزد چرا به بچه من گفتی نی نی کوچولو

گفتم این طفلی از روی منظور بدی نگفته

خب اولشه بلد نیس چجوری بقیه رو صدا کنه

تازه اون بچه انقد مهربونه که نگو

حالم از زنه به هم خورد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم برخی رفتارا تو بعضی سنا طبیعیه ما فک میکنیم بچه غیر طبیعیه یه بچه شیطونه یکی اروم از دوتا بچه ...

کاش یذره ارامش داشتم الان تا ساعت یک و نیم ک زنگشون بخوره دلم مثه سیرو سرکه میجوشه

اره خوشبحالت... منم همیشه استرس دارم

بجاش اینو میزنن و زور میگن بهش

اینم خیلی بده بخدا

مثلا رو دیوار پره میخه لباس کامواییش تمام پاره شده

میگم خو تو لباست اینجوریه بشین سره میز

میگه دوستم نمیذاره میگه تو باید همیشه بشینی ته

تازه چن بار خودم دیدم پا نمیشه بچم در بیاد بیرون

بچم باید از زیر میز دربیاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ازاون بچه ها که مدعی کتکن بپرس بگو‌خاله با فلانی دوست هستید تو مدرسه چیکارا میکنید اونجا معلوم میشه کدومشون دروغ میگه بعضی بچه ها برای جلب توجه پدرو مادرشون از این روش استفاده میکنن یا دروغ میگن یا یکاری میکنن ینفر تحریک بشه عملیو انجا بده بعد پدرو مادرش طرفداریشو بکنن یا بهش محبت افراطی بکنن دیدم که میگما یه بچهه بود میخواست جلب توجه پدرومادرشو بدست بیاره بدترین کارارو میکرد وقتی عکس العمل رفتارش رو میدید سریع پدرو مادر موضع میگرفتن نمیگفتن بچمون مشکل داره میگفتن چرا فلانی بچمونو اذیت کرده 

بردم تست گرفتم اما گفت نیست... درصمن پسرم خیلی ارومه.... 

ببین پس  منم بعد دوسال ک از خونه دراومد بیرون بخاطر کرونا اینجوری بود اصلا بلد نبود با کسی بازی کنه فکر میکرد هرچی این میگه اونا باید بگن چشم نمیساخت طول کشید ولی راه افتاد خودت با بازی یه چیزایی رو بفهمون 

يخورده هم مادراي اين زمونه علي الخصوص غير انتفاعي ها دوس دارن با بچه شون عين ملكه يا شاه رفتار بشه

خيلي خيلي شاكي و از خود راضي ان

بچه منم سوم ميخونه پيش دبستاني هم چند ماهيي رفته ولي بعدش بخاطر كرونا نرفت

هم تجربه تحصيل حضوري داشتيم هم غير حضوري 

ديدم يسري از مادرا توقعات خيلي نا بجا دارن

فقط ميخوان كل دنيا بر وفق مراد بچه اونا پيش بره

سر كلاس دختر منم توي پيش دبستاني يه پسر بود موهاي دختر منو ميكشيد چون از موهاي دخترم خوشش ميومد

من حتي به معلمشم نرفتم بگم

بابا بچن ديگه مادرا بايد متوجه بشن كه اينا بچه هستن

از همتون ممنونم ک اومدید تو تاپیکم من اصلا مادر بیخیالی نیستم میدونم ک پسرم تعامل بلد نیست اما مادرای دیگه هم مهلت نمیدن... تا درست بشه همش به سرم میزنه کلا از مدرسه برش دارم... دیگه نمیدونم چیکار کنم... جالبه بدونید که پسر من دوسه دفه ک اومد خونه صورتش چنگی بود اما مادرا میگفتن اون پسر مارو زده ولی پسر اونا سالمه سالم... نمیدونم والا

اره یه بار یکی از مادرا اومد با یه حالت وحشی جلوی یه بچه رو گرفت داد میزد چرا به بچه من گفتی نی نی ک ...

دقیقا.منم باردار بودم خیلی دلم شکست تا خونه اشک ریختم.بع ۴ ماه دقیقا اومد تو مدرسه دخترم اسم بچشو نوشت.دیدم ناظم داره داد میزنه سر ی مادر که تو چرا اینجوری و...برگشتم دیدم همون خانومست باردارم هست.یعنی کلید اسراریه ها

کاش یذره ارامش داشتم الان تا ساعت یک و نیم ک زنگشون بخوره دلم مثه سیرو سرکه میجوشه

بنظرم وقتی حتی شکایتم میکنن بپرس چکار کرده پسرت تا بتونی اگ حقی هم داره دفاع کنی ازش که سر خورده نشه بچت بگو بچن سخت نگیرین