2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

S21 fe شیائومی هم چندتا تو این رنج و حتی ارزون تر داره ولی به شخصه نمیتونم برای استفاده ی بلند مدت ...

ببین من همیشه s سامسونگ داشتم ۱۰ سال ده سال نگه میدارم همه تو کف ش اند ینی خود سامسونگ چنین ادعایی نداره😂😂😂

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
ینی از ۱۲ تا ۱۸ تومنو اختلاف شو فقط بابت اسمش میدم؟ کوفت ش بشه من اصن فَن ِ ش نیستم که فن ادیی ...

به خاطر اینکه اون مدل اقتصادی پرچمدار هست پول اضافه میگیرن ولی تفاوت هاش با میانرده ها خیلی زیاد نیست پردازنده اش اصلا جالب نیست 

a73هم الکی گرونه و پردازنده اش باa52s یکیه

منم فن سامسونگ نیستم ولی معتقدم بجز ایفون و سامسونگ خرید بقیه گوشی هایی که تو بازار هست ریسکه و بدرد کسی میخورن که قصد داره هر سال گوشیشو عوض کنه

{ خانم هستم }
به خاطر اینکه اون مدل اقتصادی پرچمدار هست پول اضافه میگیرن ولی تفاوت هاش با میانرده ها خیلی زیاد نیس ...

خوشم اومد از تحلیل ت مرسی

بوگو بهم تفاوت میان رده ها رو

کدوم با کدوم؟

الان مثلا تنها میانرده ای که هم صفحه نمایش خوبی داره هم پردازنده هم دوربین فقطa52sهست فقط یکم باطریش ضعیفه

بقیشون یا صفحه نمایششون بی کیفیته یا پردازندشون ضعیفه یا بالاخره یه جاییشون میلنگه

من خودم وایسادم عید گوشی های سری جدید a بیان بعد گوشی بخرم

سریa33 a53 a73اصلا ارزش خرید ندارن به نظرم

{ خانم هستم }
یه نکته، مقرون به صرفه ترین میانرده ی بازار ایران، a52s هست! S21 fe اگر قیمتش رو ۱۶ تومن بود واقعا م ...

قابلیت های این دو تا مث هم هست،؟

چقدر اختلاف قیمت دارن؟

اخه من میخواستم تا سقف ۱۸ زورمو بزنم برای خرید یه چیز خوب ..ینی ۱۲ تومن خرید کنم حس میکنم همه ظرفیتمو نذاشتم چون من دیر دیر گوشی عوض میکنم

شیائومی mi 11 ti pro

من دارمش ۱۴ خریدم الان فک کنم نزدیک ۱۶ شده باشه

عالیه هم از نظر شارژ که تو ۱۵ دقیقه کامل شارژ میشه

هم از نظر دوربین ک ۱۰۸

هم از نظر نگهداری شارژ و اینترنت و ..

تازه اینستام با فی لتر شکنا معمولی باز میکنه راحت 

اره یازده خالی با ۱۸ تومن گیر میاد یازده پرو ۲۰ تا ۲۲  یازده پرومکس تا ۲۵ اینا  وقتی نم ...

بله شما درست میگید 

من فکر کردم‌گفتن ۹ 

من خودم دوسال پیش ۱۱ پرومکس داشتم سبز رنگ 

الان ۱۳ پرومکس آبی دارم 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
به خاطر اینکه اون مدل اقتصادی پرچمدار هست پول اضافه میگیرن ولی تفاوت هاش با میانرده ها خیلی زیاد نیس ...

دقیقا من ۱۶ میلیون دادم شیائومی می ۱۱ آی خریدم به شدت پشیمونم شیائومی باگ و هنگ زیاد داره موقع مکالمه صدای طرف یهو قطع میشه موقعی که هندزفری میزارم داخل گوشی صدا از خود گوشی پخش میشه به جا اینکه از هندزفری پخش بشه !!!! موقعی که تو صفحه اینستا هستم یهو میپره بیرون و اینکه گوشی های شیائومی آنتن دهی ضعیفی دارن یعنی صدای طرف مقابل انگار از ته چاه میاد ولی در کنار این بدی ها یه سری خوبی هم داره سریع شارژ میشه در حد نیم ساعت صفر تا ۱۰۰ پر میشه تا سه روز شارژ نگه می‌داره همین