2777
2789
نمودار مقایسه ی توانمدی های یک گوشی ۱۸ تومنی 😂

خداونداااا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
fe چه فرقی داره با اولتراش؟

fe یه جورایی لایت محسوب میشه 

اولترا پرچم دار سامسونگ بوده پارسال 

خیلی فرق دارن 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وان پلاس ace و 9rt هم گوشی های   خوبین 

چون وان پلاس خیلی رابط کاربری روون تری نسبت به سامسونگ و شیائومی داره 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
میدونم😊 فرق از نظر قابلیت هاش چیاس ک انقدر اختلاف قیمت

خب اون پرچمداره دیگه قطعا همه چیش بالاست

من مشخصات پرچمدارها رو چک نکردم تا حالا چون هیچوقت قصد خریدشونو نداشتم

تفاوت میانرده ها رو میتونم بهت بگم

{ خانم هستم }
اسیa52sبگیر امکاناتش خیلی خوبه فکر کنم ۱۱ ۱۲ تومن هم هست با ۱۸ تومن نمیتونی پرچمدار بگیری فقط یه پ ...

ینی از ۱۲ تا ۱۸ تومنو اختلاف شو فقط بابت اسمش میدم؟

کوفت ش بشه من اصن فَن ِ ش نیستم که فن ادییشن بگیرم

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
خب اون پرچمداره دیگه قطعا همه چیش بالاست من مشخصات پرچمدارها رو چک نکردم تا حالا چون هیچوقت قصد خری ...

بوگو بهم تفاوت میان رده ها رو

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

S21 fe

شیائومی هم چندتا تو این رنج و حتی ارزون تر داره ولی به شخصه نمیتونم برای استفاده ی بلند مدت بهشون اعتماد کنم، من خودم سری s سامسونگ دستمه، تو این چند سال راضی بودم و امتحانشو برام پس داده