2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر اینکه اون مدل اقتصادی پرچمدار هست پول اضافه میگیرن ولی تفاوت هاش با میانرده ها خیلی زیاد نیس ...

بنطر شما گوشی تا ۱۴ یا ۱۵ چی خوبه من اندازه گوشی برام مهمه بزرگ دوست دارم صفحه نمایشش باشه

بین a73 و S20 fe  موندم یکیش ۴سال اپدیت میگیره اس ۲۰ فقط یکسال دیگه

بنطر شما گوشی تا ۱۴ یا ۱۵ چی خوبه من اندازه گوشی برام مهمه بزرگ دوست دارم صفحه نمایشش باشه بین a73 ...

گوشی s20 fe مدل فورجیش که اصلا ارزش خرید نداره اصلا سمتش نرو
اما مدل فایو جیش خیلی خوبه و به نظر من از a73خیلی بهتره پردازندش و کیفیت ساختش بالاتره
ولی چون چند سال از تولیدش گذشته میترسم بهت گوشی ریپک شده بفروشن یعنی گوشی که دست دومه ولی مثل نو پلمپش میکنن خودشون
باید خیلی حواست باشه یا اشنا داشته باشی.
گوشیa73 یکم بزرگتره و از نظر اپدیت اندروید هم جدیدتر و بروز تره جز این دو مورد برتری دیگه ای نداره

{ خانم هستم }
گوشی s20 fe مدل فورجیش که اصلا ارزش خرید نداره اصلا سمتش نرو اما مدل فایو جیش خیلی خوبه و به نظر من ...

خیلی ممنونم از پاسخت مرسی از دلسوزیت

اره S20 fe 4g که نمیرم سمتش

۵g هم که من نمیدونستم ممکنه ریپک بدن به ادم خطرناکه ۲۵۶گیگ هم اصلا نیست 

موبایل فروش اشنا هم ندارم

پس یعنی توی این موقعیت فقط a73خوبه ۲۵۶ که ۴سالم اپدیت بگیره اخه اونم میگن دقیقا مثلa52s فقط اون ارزونتره یکم

بنظرتون تخفیف های د*یجی کالا مطمینه a73 تا چه قیمت بگیرم خوبه؟ 

واینکه نظرشما برای گوشی تا ۱۴چیه

خیلی ممنونم از پاسخت مرسی از دلسوزیت اره S20 fe 4g که نمیرم سمتش ۵g هم که من نمیدونستم ممکنه ...

خواهش میکنم عزیزم
ببین تو این رنج با حافظه ۲۵۶ الان فقط دوتا گوشی فایو جی هست a73 و a52s( پردازنده هردوشون دقیقا مثل هم هست)
که a73 شارژر همراش نداره پس هزینه خرید شارژر رو هم باید رو قیمتش حساب کنی
و یه سریا تو کامنتاش میگن مشکل پرش انتن داره رو سیم کارت ایرانسل و این موضوع اذیتشون میکنه خود گوشی هم مدلش باریک و بلنده یعنی اگه به‌ گوشی عریض تر عادت داری ممکنه یکم اذیتت کنه
از اون طرف a52s شارژر خودش داره و قیمتش نزدیک ۲ تومن ارزونتر میوفته اما اونم یه سری از خریدارا میگن مشکل پرپر زدن صفحه نمایش ازش دیدن و باطریشم خیلی راضی کننده نیست
من واقعا نمیتونم یکیشونو بهت پیشنهاد کنم  چون هر کدوم معایب و محاسن خودشونو دارن و من نمیخوام با نظرم به اشتباه بندازمت
ولی اگه خودم بخوام بخرم a52s رو به a73 ترجیح میدم چون هم شارژر داره هم جای هندزفری(چون از هندزفری  بلوتوثی خوشم نمیاد) هم قیمتش مناسب تره
اگه گیمر نیستی میتونی a52 فورجی هم بگیری اونم ۲۵۶ گیگش هست و برای یه کاربر عادی خیلی خوبه قیمتشم مناسب تره.
گوشی های سری جدید سامسونگ هم تو همین زمستون و بهار اینده معرفی میشن میتونی اگه عجله نداری برای اونا هم صبر کنی(a24 a34 a54 a74).
درباره خرید گوشی از دیجیکالا هم من خودم نمیتونم اعتماد کنم چون دیجیکالا گوشی هایی رو که مشتریاش مرجوع میکنن دوباره میفرسته برا خریدار بعدی و خیلی قابل اعتماد نیست.
هر گوشی هم خواستی بگیری حتما ساخت ویتنامشو بگیر هند زیاد خوب نیست
و حتما هم نگاه کن رو کارتنش دوتا برچسب پلمپ نداشته باشه فقط یدونه باشه

{ خانم هستم }
خواهش میکنم عزیزم ببین تو این رنج با حافظه ۲۵۶ الان فقط دوتا گوشی فایو جی هست a73 و a52s( پردازنده ه ...

عزیزم واقعا واقعا ممنون دارتم برام توضیح دادی 

مرسی ازت 🌹

چقدر شما مهربون و خوبی آخه

مچکرم این همه برام تایپ کردی و کمک م کردی 

قدردانتم 😍