2777
2789
اسی منم مثل تو بودم دقیقا  ی ماه پیش کل علاالدین رو زیر رو کردم از همههه شون  پرس و جو کر ...

عهههههه ...

a52s رو بهت معرفی نکردن اون تایم؟

نظرت چی بود؟

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من ۱۶ میلیون دادم شیائومی می ۱۱ آی خریدم به شدت پشیمونم شیائومی باگ و هنگ زیاد داره موقع مکالم ...

مرسی چه مفید بود چون اصلا نمیشناختم

ببین من همیشه s سامسونگ داشتم ۱۰ سال ده سال نگه میدارم همه تو کف ش اند ینی خود سامسونگ چنین ادعایی ن ...

گوشی منم کم کم داره میشه ۷ ساله😍 یه ماشالا به جفتمون بگم چشم نخوره گوشیامون😂 بهترین انتخاب تو بازار ایران قطعا سامسونگه

دقیقا من ۱۶ میلیون دادم شیائومی می ۱۱ آی خریدم به شدت پشیمونم شیائومی باگ و هنگ زیاد داره موقع مکالم ...

من خودم چون چند سال یبار گوشیمو عوض میکنم هیچوقت ریسک نمیکنم شیائومی بخرم

هرچند سریaسامسونگ هم خیلی چنگی به دل نمیزنن ولی برای امثال من که فقط میانرده میتونن بخرن تنها انتخاب موجود همین سریaهست

{ خانم هستم }
شیائومی mi 11 ti pro من دارمش ۱۴ خریدم الان فک کنم نزدیک ۱۶ شده باشه عالیه هم از نظر شارژ که تو ۱۵ ...

باز کردن اینستا با فیل تر شکن دقیقا به کدوم قسمت نرم افزاری گوشی برمیگرده،؟

من چه تعطیلم

من خودم چون چند سال یبار گوشیمو عوض میکنم هیچوقت ریسک نمیکنم شیائومی بخرم هرچند سریaسامسونگ هم خیلی ...

الان چه مدلی دارید ؟ 

اره بابا شیائومی اصلا جالب نیست البته گوشی خوبی هست خیلی سریع شارژ میشه ولی بدرد کسی میخوره که هر سال یا دوسال یه بار گوشی عوض کنه ولی بدرد کسایی که میخان یه گوشی  بالا ۲ سال نگه دارن نمیخوره 

گوشی منم کم کم داره میشه ۷ ساله😍 یه ماشالا به جفتمون بگم چشم نخوره گوشیامون😂 بهترین انتخاب تو بازا ...

ببین برا من چشماشو خورده😂😂😂

میرفتم سر جلسه مدیران بیست تا مدیر ارشد یه فایل میخواستن من میگفتم صبر کنید گوشی مو ری استارت کنم😂😂😂😂😂😂

من سگ جونم وگرنه این گوشی زاییده بارها 😂😂😂

الان مدل گوشیتون چیه که دارید استفاده میکنید ؟  

اجازه بدید این راز میش خودم بمونه😂😂😂😂

سال ۹۳ گرفتم ویگه خودت ببین چیه😂😂😂

الان چه مدلی دارید ؟  اره بابا شیائومی اصلا جالب نیست البته گوشی خوبی هست خیلی سریع شارژ میشه ...

الان a7 دارم از میانرده های سری قبله تقریبا ۵ سالی میشه دارمش شایدم بیشتر 

قبلا سامسونگ میانرده هاشو خیلی خوب میساخت سریaقبلی سریj خیلی جون سخت و با کیفیت بودن اما الان خساست به خرج میده برا میانرده ها

{ خانم هستم }
چرا اتفاقا بابام ۵۲خرید😁 ولی میگفتن این دو تا اصلا باهم قابل مقایسه نیست و sخیلی بهتره 

از چه نظر بهتره؟

۶ تومن اختلاف می ارزه ینی؟