من انقدر حسرت میخورم که چرا همچین دانشمندی در عصر من زندگی میکرده و من هیچ شاگردی ای نزفتم بکنم ...ا ...
در تمام زمینه ها استاد بودن.خیلی بچه بودم که رفتم پیششون،میدونستم چشم برزخی داره،میترسیدم ازش😅ی چیزای مبهمی یادمه.خونش وسط باغ با درختهای گیلاس و زردآلو بود.جمعیت زیادی بودن خدمتشون.
بابام گفت ی دعای خیر واس دخترم هم بکنین،ایشون گفتن بیا ببینم،بغلم کرد سرمو بوسید گفت این دخترمون از همه ما پاک تره،ایشون باید واسمون دعا کنن.سید خدا هم که هستن.
(طباطبایی هستم).
حدودا۴_۵ساله بودم.بااین حال ی چی فقط خوب یادمه،یکی یچی گفته بود که علامه بهش گفت خوب نیس با این هیبت پیش خدا بری یا ی همچین چیزی(تو ذهنم جرقه زد یعنی الان با چشم برزخی داره اون آقاهه رو شبیه الاغ میبینه😅😅)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من انقدر حسرت میخورم که چرا همچین دانشمندی در عصر من زندگی میکرده و من هیچ شاگردی ای نزفتم بکنم ...ا ...
آقای صمدی از شاگردان برجسته علامه هستند که کتابهای ایشون رو شرح دادن هزاران ساعت سخنرانی ازشون موجوده. اول از «شرح مراتب تطهیر» شروع کنید. همسر من از علاقمندان علامه ست (وقتی ایشون از دنیا رفت من خبردار شدم میترسیدم به همسرم بگم بسکه ناراحت شد.. ) . از دوران جوانی ش تماااام سخنرانی های شرح کتابها رو گوش داده و کتابها رو چندتایی ش رو داریم. متن خیلی سنگینه من که متوجه نمیشم اصلا. سراغ خود کتابها نرید از شرح ها شروع کنید.