مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 عنوان کسی هست کتابای استاد حسنزاده آملی خونده باشه؟ 1363 بازدید | 32 پست آیا نیاز به استاد داره یا میشه فهمیدش؟فهمیدن مطالب ش پیش نیاز خاصی داره؟از چه کتابی شروع بکنم به خوندن؟از چه کسی میشه کمک بگیرم؟بدجوری ذهنم درگیر فلسفه و عرفان اسلامی شده جدیدا مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤ 1401/08/18 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 یه قسمتهایی از کتاب الهی نامه ش رو خوندم واقعا حسودی م شد بهشون ... چه جایگاه و مقامی رسیدن ... از نادونی خودم خسته شدم مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
روسری_آبیaaa عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 5036 بله شاگردهاشون کتاب های خوبی از زبان علامه نوشتن میتونید اونا رو تهیه کنید که روان تره
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 ن متاسفانه کدومش نه؟ مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
sami22550 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2795 کتابی ازش نخوندم،اما به معنای واقعی کلمه ایشون اشرف مخلوقات بودن.ندیدم کسی ایشون رو بشناسه و ازش حتی ی ذره بد بگه،با توجه به فضای این سالها و دید مردم نسبت به این افراد.خدا رحمتش کنه، Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 کتابی ازش نخوندم،اما به معنای واقعی کلمه ایشون اشرف مخلوقات بودن.ندیدم کسی ایشون رو بشناسه و ازش حتی ... من انقدر حسرت میخورم که چرا همچین دانشمندی در عصر من زندگی میکرده و من هیچ شاگردی ای نزفتم بکنم ...از خودم بدم میاد .... خیلییییی دانشمند بزرگی بودند مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
میومیوپیشیجیرینگجیری عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 1905 کتاب های ایشان، در حد فهم امثال ما نیست. بهتره کتاب های اخلاقی عرفانی ساده تری بخوانیم.
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 بله شاگردهاشون کتاب های خوبی از زبان علامه نوشتن میتونید اونا رو تهیه کنید که روان تره میشه معرفی کنید چند تا کتاب؟اصغر طاهرزاده رو میشناسید شما؟مثلا وتابای ایشون؟ مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
tiyro عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3770 کدومش نه؟ کلا متاسفم ک هیچ کتابی از ایشون نخوندم، هم عصر بودیم و هیــــچ حیف ک همچین انسانهایی توی روزگار ما نفس کشیدن و ما مشغول کارهای بیهوده بودیم و هیچ استفاده ای نکردیم
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 کتاب های ایشان، در حد فهم امثال ما نیست. بهتره کتاب های اخلاقی عرفانی ساده تری بخوانیم. ار میشه به من چند کتابِ پایه معرفی کنید ممنون مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 کلا متاسفم ک هیچ کتابی از ایشون نخوندم، هم عصر بودیم و هیــــچ حیف ک همچین انسانهایی توی روزگ ... وااااااقعا این بزرگترین افسوس من هست .... مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
tiyro عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3770 وااااااقعا این بزرگترین افسوس من هست .... انشالله کتابهاشون رو مطالعه میکنیم، این قبیل دانشمندا زکات علمشون رو همیشه پرداخت میکنن و ماهارو بی نصیب نمیزارن🌹
روسری_آبیaaa عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 5036 کتاب انهار اربعه از حضرت استاد محمود امامی نجفآبادی تو گوگل سرچ کنید کتابش میاد