2777
2789
عنوان

قیمت نجومی کتاب های کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 88 پست
برو کتابخونه بگیر یا از کتابخونه مدرسه رشتت چیه؟

ریاضی ام ، واقعا کتابخونه ای رو سراغ داری که هر کتابی از هر انتشاراتیِ معروفی میاد بیرون ، اونا تند تند بیارن بذارنش اونجا تا ما ازش استفاده کنیم ؟ من که سراغ ندارم ، اگه شما سراغ داری بگو حداقل به کشور امید وارم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی شیمی دانشگاه تهران روزانه شیمی پایه و دوازدهم گسسته و آمار فیزیک پایه و ... فقط حسا ...

جدییی ! چه خوب ، موفق باشید انشاالله 

شیمی دهم یازدهم و دوازدهم خیلی سبز و دارم ، هندسه و حسابان و جامع میخوام 

میشه بپرسم درصدای شیمی و ریاضی و فیزیک تون چند بود ؟

واسه شما ، لیسانس مهندسی عمران دارید ، درآمد داره ؟ یا نه  چرا میخواید دوباره کنکور بدید  ...

من کار مهندسی میکردم قبلشم ولی پول و درامد مهم نبود برام دوس داشتم از کارم لذت ببرم برا همین قید کارو زدم از عید شروع کردم ب خوندن ، درامدش معمولیه من ۵ تومن میگرفتم ولی خب کاریه ک بشدت جای پیشرفت داره اگر زرنگ باشی اما با روحیات من سازگار نبود ، اره ازاد کرج خونده بودم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
جدییی ! چه خوب ، موفق باشید انشاالله  شیمی دهم یازدهم و دوازدهم خیلی سبز و دارم ، هندسه و حساب ...

شیمی حدود ۶۸٪

ریاضیات ۱۸٪

فیزیک حدود ۳۶_۳۸٪

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
من کار مهندسی میکردم قبلشم ولی پول و درامد مهم نبود برام دوس داشتم از کارم لذت ببرم برا همین قید کار ...

آدم از کجا باید بفهمه که چه کاری با روحیاتش سازگاره ، اگه هزار تا تستم بدی در مورد علاقه ت و اینا ، بازم متوجه نمیشی ، تا وقتی که بری تو دل اون کار ، حالا چه هدفی دارید از کنکور تجربی ؟ چه رشته ای مد نظرتونه ؟

شیمی حدود ۶۸٪ ریاضیات ۱۸٪ فیزیک حدود ۳۶_۳۸٪

وای خدایا جدی میگی؟

امیدوارم شدم ، چون شیمی م خیلی خوبه و هندسه هم دوس دارم 

فکر کنم راحت بتونم برسونم به این درصدا

ببخشید یه سوال مهندسی شیمی دقیقا چه رشته ایه ؟ زیاد اطلاع ندارم 

میتونم سرچ کنم ، اما اگه ممکنه یه توضیح کوتاه بدید در موردش 

منم ریختم لپ تاپ میخونم 

وای بالاخره یکی مثل من پیدا شد   hi

میگم سختت نیست ، من نکات مهمش هم با همون لپتاپ هایلایت میکنم اما میدونی یکم زیاد یادداشت برداری میکنم از رو اون پی دی اف ها، که وقتمو میگیره،  شما این کارو میکنی؟ یا فقط می خونی ؟

وای خدایا جدی میگی؟ امیدوارم شدم ، چون شیمی م خیلی خوبه و هندسه هم دوس دارم  فکر کنم راحت بتو ...

مهندسی شیمی 

علم تبدیل مواد 

مهندسی شیمی . بیشتر فیزیک و ریاضیات

اینکه چطور با یکسری شرایط فیزیکی بتونی یه واکنش و تبدیل مواد انجام بدی

تمامی این دارو هایی که میخوری یه مهندس شیمی ساختشون

مثلاً آلومینیوم ام جی که 

از اکسیژن و آلومینیوم ساخته شده

رو یه مهندس شیمی در شرکت آلومینیوم و اکسیژن رو در یک شرایط خاص قرار داره + واکنش های زیادی انجام دادن 

تونسته به قرص آلومینیوم ام جی تبدیل بشه

(این داروسازی یک بخش از مهندسی شیمی)

در پتروشیمی ها کسی که نفت رو به چسب تینر . سوخت . قیر و ... تبدیل میکنه مهندس شیمی

اکثر مواد در جهان به صورت خام وجود دارن که مهندسان شیمی اون رو به مواد مفید تبدیل میکنن

و خیلی خیلی پول توی مهندسی شیمی . (به شرط اینکه در یک پتروشیمی و ... استخدام بشی)

و ۹۰٪ دروسش با مهندسی مکانیک مشترک

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
وای بالاخره یکی مثل من پیدا شد   hi میگم سختت نیست ، من نکات مهمش هم با همون لپتاپ هایلایت م ...

یبین من به لپ تاپ اعتماد نمیکنم یه دفترچه دارم بالا نوشتم مثلا فیزیک ۳ نشر الگو بعد تستای غلط نکته دار و مروری رو یاداشت میکنم غلطو که یکبار دیگه میزنم نکته دار رو مینویسم توی خلاصه نویسیم خلاصه نویسیم میشه تستای مهم +نکته ها و درسنامه که دیگه نمینویسم درسنامرو 

من فقط تست میزنم نکته هایی که توی تستا جدیدن رو یادداشت میکنم کلا وقتتو صرف نوشتن و اینا نکن بیشتر نکته هایی که درمیاری از تستارو بنویس

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
مهندسی شیمی  علم تبدیل مواد  مهندسی شیمی . بیشتر فیزیک و ریاضیات اینکه چطور با یک ...

من تقریبا از اول مهر شروع کردم روز مدرسه ۵ ۶ ساعت روز تعطیل ۸ تا ۱۰ ساعت بنظرتون میتونم سه رقمی بیارم؟رشته ریاصیم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
من تقریبا از اول مهر شروع کردم روز مدرسه ۵ ۶ ساعت روز تعطیل ۸ تا ۱۰ ساعت بنظرتون میتونم سه رقمی بیار ...

هدفتون کدوم دانشگاه

من دوستم رتبه ۸۰۰ منطقه سه شد

هیچ رشته خوبی در دانشگاه های استان تهران نیاورد 

پس برای دانشگاه های خوب سه رقمی شدن کافی نیست

باید هدفتون رو مشخص کنید

من خودم سال آخر شروع کردم 

روزی ۴_۱۰ ساعت 

یبین من به لپ تاپ اعتماد نمیکنم یه دفترچه دارم بالا نوشتم مثلا فیزیک ۳ نشر الگو بعد تستای غلط نکته د ...

راه حل خوبیه ، آره منم میدونم با نوشتن وقت کشی میکنم ، ولی یسری چیزا رو حتما باید بنویسم ، بالای یه صفحه می نویسم چکیده ی مثلا فلان فصل از ریاضی ، بعد فرمول هاش رو می نویسم که یادم نره و دم دست باشه ، ممنون از راهنماییت