2777
2789
عنوان

قیمت نجومی کتاب های کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 88 پست
 منظورم لحظه ی رسیدن به هدفه ، واقعا آدم خیلی تو این مسیر سختی میکشه ، الان این کارت و دیدم ا ...

پاک نمیشه دیگه ....

فقط خدا کنه بعضیا نبیننش 😂😂😂😂😂😂

بعدشم میشه بهم نگی مهندس 

چون توی طول زندگیم به افرادی که کم عقل بودن گفتم مهندس . دکتر

این حس بدی بهم دست میده 😂😂😂

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
ای خدا  شریفم حتما مینویسه of شریف     چقدر خفن نمیدونستم

کامپیوتر شریف رتبه زیر ۲۰ میخواد 

یعنی میاری؟ 🗿

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک نمیشه دیگه .... فقط خدا کنه بعضیا نبیننش 😂😂😂😂😂😂 بعدشم میشه بهم نگی مهندس  ...

ای وای ، دعا میکنم اون بعضیا نبیننش 

فکر میکردم همه دوس دارن بهشون بگی دکتر مهندس   

اوکی آقای محترم 

ای وای ، دعا میکنم اون بعضیا نبیننش  فکر میکردم همه دوس دارن بهشون بگی دکتر مهندس   &nbs ...

😂😂😂 اگه بیای اینجا به بچه ها بگی مهندس بهت میگن نگووو

مهندس به آدمای خل و چل میگن ☹️🥲😂😂

چجوری حساب کردی ؟ من تو فرم انتخاب رشته دیده بودم ۵۰ ۶۰ تا ظرفیت داره واسه کامپیوتر شریف 

خب مهندس 

۵۰ تا ظرفیت برای کل بچه هاست

ما منطقه ۱ . ۲ . ۳ داریم

و سهمیه ۵٪ و ۲۵٪ درصد

که از اون ۵۰ تا حدود ۱۵ تاش مال ۲۵٪ هاست

۵ تاش ۵٪

۱۰ منطقه یک

۱۰ منطقه ۲

۱۰ تا صندلی منطقه ۳

خب مهندس  ۵۰ تا ظرفیت برای کل بچه هاست ما منطقه ۱ . ۲ . ۳ داریم و سهمیه ۵٪ و ۲۵٪ درصد ...

آقای مهندس 

از زیر ۲۰ ، رسیدی به زیر ۳۰ 

ادامه بدی میرسی به زیر ۱۰۰ 

ولی دیگه دیره 

شب بخیر 

رفتم شریف تایپک میزنم سلام شریف سلام آقای مهندس !

آدم از کجا باید بفهمه که چه کاری با روحیاتش سازگاره ، اگه هزار تا تستم بدی در مورد علاقه ت و اینا ، ...

اله واقعا تا تو دلش نباشی نمیفهمی دوس داری یا نه ولی خب من چون پدرم مهندس بود اون موقع فک میکردم مهندسیو دوس دارم ولی اشتباه میکردم البته مهمم نیست قشنگی زندگی به همین تجربه هاشه دیگه ، برا دندون میخونم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
آقای مهندس  از زیر ۲۰ ، رسیدی به زیر ۳۰  ادامه بدی میرسی به زیر ۱۰۰  ولی دیگه دیره ...

سلام و صبح بخیر 

من کی گفتم زیر ۳۰ 🥲

رتبه کنکور شما طبق منطقه تون سنجیده میشه

مثلاً اگه شما منطقه ۲ هستید.

۱۰ تا صندلی مال شماست .!

یعنی اگه رتبتون ۱۱ هم بشه 

۱۰ نفر قبلی کامپیوتر شریف زده باشن شما نمیارین .

ریاضی ام ، واقعا کتابخونه ای رو سراغ داری که هر کتابی از هر انتشاراتیِ معروفی میاد بیرون ، اونا تند ...

ن عزیزم همچین چیزی نیست ولی میتونی کتابای انتشارات معروف مثه خیلی سبز و مبتکران برای سال قبلو تو کتابخونه گیر بیاری مطالب که خیلی تغییر نکردن

من کتاب های همه کنکورها رو دارم عزیزم+ همایش های بزرگ+ تمام جزوات مهمی که کمیابن

کتاب های عمومی رو میخوای یا تخصصی رو؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)