2777
2789
عنوان

قیمت نجومی کتاب های کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی چه خوب میشناسم ، چندمی؟ حتما دهمی

اره پشمام ریخت 😂نه بابا بعد گرفتن لیسانس دارم مجدد کنکور میدم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ببین عزیزم به نظرم برا هر کتابی فقط یه کتاب تست اونم کتاب خوب بگیر و نمیخواد منبع عوض کنی فقط اون یه ...

آره درسته عزیز ، منم همین قصد و دارم که تا دی ماه از یک منبع برای هر درس استفاده کنم که جامع باشه و زود تموم شه ، چون اصلا وقت واسه چند منبع نیست 

من کتاب تست دارم 

دانشگاه که قبول شدم

روی دستم مونده 

اصفهان هستم خیلی ارزون هم میدم

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
ای بابا بد زدم که     لیسانس چی گرفتی گل ؟ الان میخوای کنکور تجربی بدی ؟

لیسانس عمران 

اره 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من کتاب تست دارم  دانشگاه که قبول شدم روی دستم مونده  اصفهان هستم خیلی ارزون هم میدم

من تهرانم ، هر کتابی نمی خوام ، شما رشتت چی بوده ، من کتابای ریاضی رو میخواما

من تهرانم ، هر کتابی نمی خوام ، شما رشتت چی بوده ، من کتابای ریاضی رو میخواما

من رشتم ریاضی و فیزیک بوده 

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
اع چه خوب ، میشه بپرسم چی قبول شدید و چه کتابایی دارید ؟!

مهندسی شیمی دانشگاه تهران روزانه

شیمی پایه و دوازدهم

گسسته و آمار

فیزیک پایه و ...

فقط حسابان و فیزیک دوازدهم رو فروختم