سلام میشه بگید برای زیست از چه کتابی استفاده میکنید منابعتون چیه من بعد چند سال میخوام کنکور بدم نمیدونم زیست چی بخونم ریاضی فیزیک شیمی کلا از هر کتابی اطلاع دارید بهم پیشنهاد بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربونت عزیزم اینا هم توضیحاتش خوبه هم تستاش اما اگر چندسال فاصله دتشتی دیدن فیلم میتونه بیشتر ...
حالا میخوام کنکور دی ثبت نام کنم تازه تصمیمو گرفتم امتحان بدم میگم خودمو بسنجم ببینم در چه حدم اگه چیزی ام شد بخونم اگرم نه همینجوری برم سرجلسه ببینم در چه حدی ام
قربونت عزیزم اینا هم توضیحاتش خوبه هم تستاش اما اگر چندسال فاصله دتشتی دیدن فیلم میتونه بیشتر ...
معدل کتبی نهایی 16.24 هست چجوری تو رتبم تاثیر میزاره به نظرت.....به نظرت تو این یک و نیم ماه باقیمونده با توجه به تصمیم ناگهانی که هیچی ام نخوندم چیکارکنم چیزی ام بخونم فیلم ببینم چیکار کنم
هدفت کنکوره دی هست فقط؟ یا تیر دیپلمت واسه چه سالیه
هم دی میدم هم تیر مهم نیست شده تا صد سالم کنکور بدم حالا که فهمیدم میشه دوباره کنکور بدم به شرطی که رشته های پزشکی پرستاری و... قبول بشم میتونم دوباره کنکور بدم و روزانه بخونم میخوام کنکور بدم شاید بتونم به هدفم برسی دیپلم مال سال 92 یا 93 بود 94 دانشگاه روزانه رفتم لیسانس رشته کتابداری گرفتم...