2777
2789
عنوان

کنکوریها بیایید

104 بازدید | 16 پست

سلام میشه بگید برای زیست از چه کتابی استفاده می‌کنید منابعتون چیه من بعد چند سال میخوام کنکور بدم نمیدونم زیست چی بخونم ریاضی فیزیک شیمی کلا از هر کتابی اطلاع دارید بهم پیشنهاد بدین 

زیست خیلی سبز و ایکیو

فیزیک میکرو

ریاضی مهروماه 

شیمی خیلی سبز 

در کنار این همه ازمون های ازمایشی امسال و یک تا دوسال گذشته 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست خیلی سبز و ایکیو فیزیک میکرو ریاضی مهروماه  شیمی خیلی سبز  در کنار این همه ازمون ...

مرسی فدات چون خود کتابا رو ندارم میگم یک کتابی باشه که توضیحاتش تقریبا تکمیل باشه و تستم داشته باشه

برای شروع بهتره خیلی سبز استفاده کنی برا زیست ، بعد اینکه یادگیریت تموم شد ، برو با کتاب های سطح بال ...

اينا سه تا پايه هم داخلش هست؟

👑هركس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چِهره زِ غَم نمي خَراشيم..     ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هردو دروغ گفته باشيم👑
مرسی فدات چون خود کتابا رو ندارم میگم یک کتابی باشه که توضیحاتش تقریبا تکمیل باشه و تستم داشته باشه

قربونت عزیزم اینا هم توضیحاتش خوبه هم تستاش 

اما اگر چندسال فاصله دتشتی دیدن فیلم میتونه بیشتر کمکت کنه تا درسنامه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
قربونت عزیزم اینا هم توضیحاتش خوبه هم تستاش  اما اگر چندسال فاصله دتشتی دیدن فیلم میتونه بیشتر ...

حالا میخوام کنکور دی ثبت نام کنم تازه تصمیمو گرفتم امتحان بدم میگم خودمو بسنجم ببینم در چه حدم اگه چیزی ام شد بخونم اگرم نه همینجوری برم سرجلسه ببینم در چه حدی ام

قربونت عزیزم اینا هم توضیحاتش خوبه هم تستاش  اما اگر چندسال فاصله دتشتی دیدن فیلم میتونه بیشتر ...

معدل کتبی نهایی 16.24 هست چجوری تو رتبم تاثیر میزاره به نظرت.....به نظرت تو این یک و نیم ماه باقیمونده با توجه به تصمیم ناگهانی که هیچی ام نخوندم چیکارکنم چیزی ام بخونم فیلم ببینم چیکار کنم

معدل کتبی نهایی 16.24 هست چجوری تو رتبم تاثیر میزاره به نظرت.....به نظرت تو این یک و نیم ماه باقیمون ...

هدفت کنکوره دی هست فقط؟

یا تیر 

دیپلمت واسه چه سالیه

هدفت کنکوره دی هست فقط؟ یا تیر  دیپلمت واسه چه سالیه

هم دی میدم هم تیر مهم نیست شده تا صد سالم کنکور بدم حالا که فهمیدم میشه دوباره کنکور بدم به شرطی که رشته های پزشکی پرستاری و... قبول بشم میتونم دوباره کنکور بدم و روزانه بخونم میخوام کنکور بدم شاید بتونم به هدفم برسی دیپلم مال سال 92 یا 93 بود 94 دانشگاه روزانه رفتم لیسانس رشته کتابداری گرفتم...