2777
2789

بازیگره میاد میگه آره من مهریه ندارم مگه من کالام مهریه داشته باشم 

خب که ؟کار ندارم یسریا سو استفاده میکنن ولی مهریه واقعا بهترین ابزار برا اذیت کردن مردای بیشعور و خیانت کاره

الان خواهرم با مهریه تونست یه ذره فشار به شوهر سابقش بیلره تمام حقوقش و مردی دود کرد رفت هوا الانم هیچی دستشو نمی‌گرفت 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

موافقم تنهاا چیزی ک زنا میتونن باهاش از خودشون دفاع کنن تو ایران همین مهریست..

حتی تمام حقارو هم بگیری بازم خیلی چیزا هست ک مساوی نیست.

اگه بقیه چیزا مساوی بود از این نظر با مهریه موافق نبودم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریه ابزار اذیت کردن نیست

توی کشور ما که زن هیچ حقی نداره هیچ پشتوانه ای نداره تمام حق و حقوقا بعد ازدواج میشه برای مرد بزرگترین سرمایش جوونیشه 

بعد از طلاق به ی دید دیگه بهش نگاه میشه مهریه تنها حق و حقوقه یه زنه و باید داشته باشه 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

میخوان پیکمی بازی در بیارن چهار تا نر واسشون به به چه چه کنن مردا خیلی ب زندگی پایبند هستن حالا میخوان مهریه هم نگیرن ازشون

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

اخه یسری فاز روشن فکری برداشتن خاک برسرا

یه سری دختر مرد پرست همیشه هستن میخوان باب دل مردا باشن مثلا 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

الان مهریه خیلی سخت داده میشه، به خانم حتی تو دادگاه و ایناحق طلاق وبقیه حقوق رو میشه از آقا بگیریبه ...

حتی حق طلاق و بقیه رو هم بگیری تمام حقوقت ک جبران نمیشه.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

گرفت یا نه

فقط تونست ماشین و بگیره دیگه چیزی نداره که 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹