2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت نمیفهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 70 پست

فقط و فقط زمان میتونه ارومت کنه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من با شما موافقم عزیزم ولی داره درد دل می‌کنه بنده خدا،دیگه اینجا هم حرف نزنه دور از جونش دیوونه میش ...

آخه هیچ فایده ای نداره

بالاتر از ۵۰ تا تاپیک خیانت دیدم بخدا اینقدر خانمه رو حرص دادن ک نگو

فایده نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجاش هم حال زنای متاهلو بد میکنن هم مجردارو نسبت ب ازدواج سرد🙁

من مجردم نسبت به کسی ک دوسش دارم سرد شدم بهش اعتماد ندارم اصلا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من ۲۲ اون ۲۹ فامیل بود ولی من زیاد آشنایی نداشتم  همه کاری کرده هرچی که فکرشو بکنی

یعنی رابطه هم دارن؟؟؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
انکار نمیکنه ؟ نگفته دلیلش چیه ؟ 

اصلا میزنه زیر همه چی که من همچین کاری نمیکنم اصلا 

میگه گرفتار شدم دختره باهاش قرض داره فک کن چهار ساله با یه نفره

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
ناراحت نباش همه مردا همینن اهمیت نده  ب فکر خودت و آینده ت باش  شوهرت فهمید تو متوجه شدی ...

آره میدونه از همون لحظه ای که خودم فهمیدم اونم فهمیده که میدونم 

کدوم آینده عزیزم قلبم پر درده تصمیم میگیرم فراموش کنم ولی نهایت دو روز میتونه اع یادم بره

آخه هیچ فایده ای نداره بالاتر از ۵۰ تا تاپیک خیانت دیدم بخدا اینقدر خانمه رو حرص دادن ک نگو فایده ...

درست میگین ولی حالت درد و دل داره این جور چیزا رو پیش کسی نمیشه گفت بازم اینجا ناشناسه 

درد و‌دل میدونی چیه؟ ادم از بی کسی به اینجا پناه میاره چه قدر سنگی

دیدم ک میگم!

اینجا اصلا واسه دردودل مناسب نیست!

چون فقط طعنه و حرص بلدن کاربرا

مشکل منم مثل شماست منم دوتا بچه دارم نمیتونم طلاق بگیرم دلم گرفته خودشم تو بارداریام 😔

بمیرم برات فک کنم با وجود بچه سختر باشه