2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت نمیفهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عنوان معلوم بود تاپیک درباره چیه اگه دوست نداشتی شرکت نمیکردی

میدونم عنوانت چیه

ولی همچین تاپیک هایی حس منفی میده

خب شوهرت خیانت کرده اینجا هیچ کمکی بهت نمیکنه

باید تو تنهایی تصمیم بگیری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
وای دقیقااا من از وقتی ک چن تا چیز اینجوری دیدم حالم بهم میخوره ب همچی بی اعتماد شدم 

منم

جالبه ک بیان کردنش هیچ کمکی بهشون نمیکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چند سالشه شناختت قبل ازدواج چقدر بود ازش؟؟؟خیانت در چه حد داشته

من ۲۲ اون ۲۹

فامیل بود ولی من زیاد آشنایی نداشتم 

همه کاری کرده هرچی که فکرشو بکنی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

در چه حد بوده؟ 

خدا صبرت بده  خدا جوابشو بده

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
میدونم عنوانت چیه ولی همچین تاپیک هایی حس منفی میده خب شوهرت خیانت کرده اینجا هیچ کمکی بهت نمیکنه ...

من با شما موافقم عزیزم ولی داره درد دل می‌کنه بنده خدا،دیگه اینجا هم حرف نزنه دور از جونش دیوونه میشه از فکر و خیال و غصه😔 

...
چه جورفهمیدی؟من دوس دارم شونرموهک کنم واتساپشو...

اصلا اینکارو نکن به این فکر کن بفهمی واقعا میری ؟ مطمئن باش یه درصد کم میری احتمال زیاد میمونی و از اون لحظه دیگه هیچی برات مثل قبل نمیشه 

گوشیشو چک کردم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏