2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست
هفته ۶

مال من گفت فقط یک ساک بارداری داری.   گفتم قشنگ اون گوشه کنارها رو نگاه کن ببین دو تا نیست😂😂😂😂

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سنو مشخص شد؟من فک کنم باتوجه به ازمایش هورمونی دکتر اینو گفت

با سونو واژینال مشخص شد

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
قلبش تشکیل شده بود یا هنوز زود بود ؟!

تشکیل شده بود. برای سالمیش دعا کن گلم😍😍

تشکیل شده بود. برای سالمیش دعا کن گلم😍😍

دعا مییکنم گلم علائمت چیه به نظرت دختره یا پسر اسم چی انتخاب کردین؟! 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
دعا مییکنم گلم علائمت چیه به نظرت دختره یا پسر اسم چی انتخاب کردین؟! 

هنوز اسم انتخاب نگردم

هیچ علائمی ندارم فقط سینه‌هام بشدت درد میکنه و پشتم گهگاهی. ویار هم ندارم

به نظر شما جنسیتش چیه؟؟😂

هنوز اسم انتخاب نگردم هیچ علائمی ندارم فقط سینه‌هام بشدت درد میکنه و پشتم گهگاهی. ویار هم ندارم به ...

نمیدونم من بارداری اولم موهای پاهام رشد کردن اصلا پاهام مو نداشت  و سمت راستم بود ک پسر بود ویارم شیرینی بود 

اینبار  دومی ویارم ترشی بود یه بار ترشی خوردم تموم شد الان حالت تهوع دارم بیشتر 

هنوز اسم انتخاب نگردم هیچ علائمی ندارم فقط سینه‌هام بشدت درد میکنه و پشتم گهگاهی. ویار هم ندارم به ...

علائم نداری ک حدس بزنیم چیه

نمیدونم من بارداری اولم موهای پاهام رشد کردن اصلا پاهام مو نداشت  و سمت راستم بود ک پسر بود ویا ...

آخه من لیزر کردم. از کجا بفهمم😂😂

انشاالله هرچی دوست داری خدا همونو بهت بده. یه نی نی سالم و خوشگل😍

انشاالله سالم باشه هرچی باشه فرقی نمیکنه😍

علائم نداری ک حدس بزنیم چیه

گفتم که فقط درد سینه و کمر درد 😂حالا حدس بزن

آخه من لیزر کردم. از کجا بفهمم😂😂 انشاالله هرچی دوست داری خدا همونو بهت بده. یه نی نی سالم و خوشگل ...

چون یه پسر دارم این یکی فقط سلامتیش برام مهمه همین

انشاءالله بچه شمام سالم و سلامت بیاد بغلت 

چون یه پسر دارم این یکی فقط سلامتیش برام مهمه همین انشاءالله بچه شمام سالم و سلامت بیاد بغلت 

فدات گلم