2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم   ولش کن میسپرمش به خدا

من رفتم تو تاپیک اولیش که راجع به طناز در به در 🤣 بود پیام گذاشتم 

ولی جواب نداد نعلتی.... 😂

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
هفته چندی گلم؟

عزیزم هشت هفته و ۵روزم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
من رفتم تو تاپیک اولیش که راجع به طناز در به در 🤣 بود پیام گذاشتم  ولی جواب نداد نعلتی.... 😂

کاربریش حذف شد کلا😂

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ان شالله که صدای قلب قشنگشومیشنوی.

قربونت برم مهربونم 

وای خاله جونممممممم

مبارکهههههههع🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍

یادمه اردیبهشت تاپیک زدم اونجا شماهم بودین 

براتون دعا کردم پیگیر تاپیکاتون بودم چن بار 

دیگه تاپیک نذاشتین 

امردز تو پر بازدید پستتون رو دیدم

کلیییییییی ذوق کردم 😍😍😍

خدایا مرسییییی❤❤❤❤

ایشااالله سالم و سلامت به دنیا بیاد🤲

پا قدمش خیر باشه و زیر سایه پدرو مادرش بزرگ شه و در آینده باعث افتخارتون بشه😊❤

برا قبولی منم تو کنکور دعا کنید🥺

یه رشته تعهد داری که دبرم سرکار باهاش مرسی❤

🤍
 وای خاله جونممممممم مبارکهههههههع🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍 یادمه اردیبهشت تاپیک زدم اونجا شماهم بود ...

قربونت برممممم خوشگلم😍😍😍دعا کن نی نیم سالم بیاد بغلم😍😍😍

چشممم عزیزم. حتما همیشه دعات میکنم. انشاالله به حق حضرت محمد موفق باشی همیشه و کنکور رشته خوب قبول بشی😘😘😘😘

حتمااااا فداتت بشممم🤲❤❤❤ فدای دل مهربونت🥺🥺😘😘😘❤

😘😘😘😘😘🤗🤗🤗