2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست
سلام عزیزم یه قلو بود😍

ای جااان، ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیاد و قدمش پراز خیر و برکت باشه عزیزمممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه صدای قلبشو شنیدی؟ بسلامتی 

ممنون عزیزم نه نشنیدم گفتن هنوز خیلی بچه‌ست اشعه براش مضره

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ای جااان، ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیاد و قدمش پراز خیر و برکت باشه عزیزمممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

فدات خوشگلم😍

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
خداکنه گلم منم خیلییی دوقلو دوست حالا داروی چیزی مصرف کردی قبلش؟

فدات عزیزم تنبلی داشتم دارو مصرف میکردم میگفتن دو قلو زایی میاره  مال ما که نیاورد😂

بله عزیزم یک سال و نیم  مشکل ناباروری داشتم.  شش ماه کلومیفن خوردم برای تقویت فولیکول ...

ما هم اولش همینو می‌گفتیم ولی بعدش دوستمون حسابی کنده شد  

ان شاالله صحیح و سالم و خوش قدم باشه براتون 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
فدات عزیزم تنبلی داشتم دارو مصرف میکردم میگفتن دو قلو زایی میاره  مال ما که نیاورد😂

خوبه خداروشکر اون یکیم آورد منم دوساله منتظرم دکتر تازگی گفت تنبلیم داری هنوز دارو مصرف نکردم شما چطور فهمیدین تنبلی دارین؟

منم هفته بعد دارم انشالاه تشکیل شده باشه 

انشاالله عزیزم😍😍

ما هم اولش همینو می‌گفتیم ولی بعدش دوستمون حسابی کنده شد     ان شاالله صحیح و سالم و خوش ...

فدات بشم عزیزم شما هفته چند فهمیدی که دوقلو بارداری؟

اخخخی🤩🤩 اسی بتات چند بود مگ؟

شش روز بعد موعه۱۵۰۰

خوبه خداروشکر اون یکیم آورد منم دوساله منتظرم دکتر تازگی گفت تنبلیم داری هنوز دارو مصرف نکردم شما چط ...

فولیکول بالغ نداشتم عزیزم

انشاالله که شما هم به زودی مامان میشی عزیزم😍😍😍