2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیاد😭😭😭😭

806 بازدید | 61 پست

من باکرم چندوقت بودحس میکردم عفونت گرفتم امروزدیگه گفتم برم دکتر موقعی ک رفتم حواسم نبود به دکتر بگم این موضوع موقع معاینه دکتر دست ک گذاشت من خودم کشیدم عقب گفتم مجردما گفت خب باشه چرااینجور کردی یکم از فرجت پاره شدحس سوزش داشتم گفتم نکنه اتفاقی افتاده 

من ترسیدم بخواد دستش فرو کنه 

چندقطره خون اومد خیلی ترسیدم رفتم یه مامادیگه گفتم ببین اتفاقی افتاده گفت ن نگران نباش یکم از فرج پاره شده ربطی به داخل نداره 

تازه رفتم توالت سوزش شدیدداشتم ویه قطره خون اومد حالم بده کاش دکتر نرفته بودم ازعفونت میمردم بهتربود

چکارکنم خوب بشه😭😭😭😭

انقدترسیدم ک فشارم افتادنزدیک بودبی هوش بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترا حتی اگه نپرسن هم بازم خودشون میفهمن دختری یا زن😐🤌نترس گلم عه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

گفتم شاید نفهمیده واییی 

چیزی نیس بآو برو یدکتر خوب تا مشکلتو حل کنه نترس

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....